Защо Silent City „смениха“ жанра?

2887
10 Юли 2016, 11:40

Публикация във Facebook страницата на дуото Silent City, или по-точно краят й – „кофти жанр... добре, че го сменихме“, притесни феновете на Римо & Масурски.


 Подпитани от почитателите си какво точно имат предвид, момчетата уточняват, че този статус представлява техния анализ на рапа и на това, което жанрът учи.


За да не правим статия изцяло въз основа на коментарите под публикацията, решихме да потърсим Silent City, за да разкажат и за най-съществената част – „кофти жанр, добре, че го сменихме“.

 

Масурски обяснява, че "смяната на стила" е саркастично вметване. То е повлияно от убеждението на Silent City, че рап музиката изгражда доста злобни, комплексирани и ограничени хора. С Римо вече не желаят да попадат под „рап“ етикета именно заради хилядите ограничения и злобата в този жанр.

 

А сега накъде?

 

В понеделник от 20:00 часа дуото изкарва песента „Филм“. В нея компания им прави чаровната и талантлива певица Мария Маринова, а клипът ще бъде дело на Mastilo Music.

 

Добро начало на седмицата, но какво вещае краят й? Тогава Silent City пуска cypher серия.


101% рап на живо“, уточнояват момчетата. В случай, че има интерес към него, те ще канят различни MC-та в студиото, като основният и задължителен елемент ще бъде изпълнението да е на живо и да има момент на импровизация.

 


Свързани новини
Рапърски Истории 1 2441
Masurski (Silent City): Музиката в момента страда, защото бизнесът в нея преобладава
10 Май 2016, 15:05
Masurski представи новото им парче с Rimo Silent City „Ти да си добре“ в студиото на предаването „ДНЕС“ по BGonAir TV. Николай Георгиев, както е истинското име на артиста, обясни пред водещата Константина Живова, че изразът „Ти да си добре“ е употребен..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+