За т’ва е роден – Боро Първи избухва в BLING НА 26 януари

4701
23 Януари 2018, 11:09

В последния петък от януари черният диамант на Пловдив – BLING, ще бъде вдигнат във въздуха от дебютното участие на хип-хоп бомбата Боро Първи. На един дъх, най-новото попълнение в редиците на Adamand Records, е готов да срути сцената с взривоопасни рими, изстреляни директно от албумите „Добре дошли“ и „Добре заварили“.

 

Преди броени дни Боро Първи избухна с ново парче с Dim, по проект и с участието на Криско - „Мърдай“. Тракът, който също ще тресе BLING на 26 януари, предизвика истински фурор и за три дни след официалната си премиера събра над 800 хил. гледания в най-известната музикална интернет платформа.

 

Най-верните фенове на варненският рапър ще чуят на живо още хитове като „Скивай се“, „#К‘ОТДОДИ“, „ПОСЛЕ Ш С Ч“, „#ДОСКИВ“, а безспорната кулминация на вечерта ще настъпи, когато римите оживеят за „ЗА Т‘ВА СЪМ РОДЕН“.

 

В дълбините на черната музика през цялата нощ, клубът ще потапя Dj George, а последните глътки въздух ще изпиват неустоимите диви от Twerk Biterzzz.

 

Автор: Диляна Попова


Свързани новини
Интервю 5 8852
Exclusive Interview: БОРО ПЪРВИ говори за новия си албум „Добре дошли“
01 Август 2016, 14:00
БОРО ПЪРВИ, Boreau, Борис Абилити! Тук не става дума за разтроение на личността, а за един интересен персонаж и креативен артист, който феновете отдавна наричат „рапър“. Продуцира и музика, което го изпраща отвъд ограниченията и етикетите... Преди всичко..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+