За първи път в Пловдив: DJ PRINCE HALIM пристига за взривяващо R&B PARTY в Bedroom Club

3142
24 Април 2017, 16:54

Bedroom Club Пловдив приветства на 27 април, четвъртък, световно известния DJ Prince Halim. Той е резидент DJ в топ нощните клубове във Виена, а портфолиото му е запълнено и с участия като гост DJ в премиум нощни заведения във Франция, Дубай, Лондон, Белгия, Германия, Тайланд и много други.

 

 

Негово мото и основно правило в забавлението на своята аудитория е, че заредената публика му действа като двигател, който го мотивира още и още да я държи активни и във вихъра й. DJ Halim много умело миксира тренди парчета с олдскул хип-хоп, като е брилянтен и ако става въпрос за Реге, Регетон и Dancehall; също така перфектно се справя със Soul и Classic RnB.

 

 

Неговото творчество в музиката е безкрайнo, а тайната му се крие в неговата спонтанност. Той е истинска звезда на R’n’B сцената - правил е афтър партито на JUSTIN BIEBER и бил подгряващ DJ за ADIDAS, NELLY, CHARLI XCX, PITBULL, LES TWINS, OMARION, LLOYD, DIDDY DIRTY MONEY, 112, MARIO WINAS, TRUTH HURTS, 2 FACE, J CAPRI, TIMAYA, MR VEGAS. Също така е официален DJ на TRUTH HURTS.

 

 

Потопете се в едно различно Blackroom R’N’B парти, усетете професионализма му, оттърсете се от всичко, отдайте се на R’n B музиката, бъдете там на 27 април, четвъртък.

 

 

Подгрява Dj Big D!
RSVP: 088 592 2222


С ПОДКРЕПАТА НА P&R PARTNERS & HIPHOPARENA.BG


Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+