YOUNG BB YOUNG - NO NE I UM

9776
21 Август 2018, 11:52

Отново и право в зъбЪ. Няма такава Биби-янщина пак. Ето го и новото супер свежо и забавно видео от YOUNG BB YOUNG – „NO NE I UM“.


Всички знаем, че не се родила режисьорска идея по-гениална и цветуща от тези на Бибитата. Така и в това видео устите стоят отворени, фаровете са на 6, а ушите ръкопляскат!IVAN TRIDE е скромен гений, занимаващ се с 3D материята и пространството и нейните разновидности.Той е и режисьор на видеото, в което умело кукло-води снимките, измисля и моделира нереалността, в която заживяват актьорите в клипа.Действието се развива в оргомен завод за кулки!
Много кукли, еднакви кукли, хиляди, милиони кукли…В него работи Стефан (но не Вълдобрев).
Той следи дали всичко с матрицата за копиране на кукли е в изрядност.
Както и дали има дефектни детайли - ръце, крака, очи, коса по поточната линия.
И накрая естествено ги тества. Дали са годни. Куклите.Barbie и Ken са двойка.
Тя е таланлива пианистка, спечелила купища награди.
Той е рапър, правещ различна музика от останалата пластмаса.
Те имат проблеми във връзката си, разрешавайки ги директно и откровено пред нас!На Ken му е дошло до гуша от безотговорната му любима, която постоянно си прави каквото си иска с лудите си приятелки.
Наранен и огорчен, Кен решава и счупва завода.
Еднаквите спират.
Дали?

Приятно гледане!
Свързани новини
Видео 1 4090
Отборът на YOUNG BB YOUNG и DIM4OU вкара ГОООЛ във вратата на BG музиката
13 Февруари 2018, 15:40
Бруталното видео към песента на YBBY amp; DIM - bdquo;ГОООЛldquo;, което може да гледате в канала на Facing The Sun в YouTube, отново е дело на режисьора Радостин Събев ndash; Шошо и топ екипа му, начело с оператора Христо Генков и куп pro-та в киноиндустрията. ..
Рапърски Истории 0 5633
Young BB Young подготвят своя първи албум
06 Март 2018, 20:08
YOUNG BB YOUNG не обичат да дават интервюта и като събеседници в подобни официални дискусии, не мислят, че са особено изчерпателни в отговорите си. За сметка на това обичат да дават подробна информация в своите песни. „Те са най-личното нещо и са онова,..

Коментари
Подреди по