Водещият на „Нова вълна“ DIM4OU и Веси Стоянова вдигнаха сватба - мечта! Ексклузивно интервю + Непоказвани кадри

16810
17 Юни 2018, 18:24

Честито, вече сте семейство! Още на 15 май предизвикахте вълна от коментари, след като обявихте, че сте сключили законен съюз, макар че обявихте публично, че сватбата ще бъде на 6 юни. За по-голямо удобство ли решихте да не струпвате всички видове ритуали в един ден и разкажете кой кога се състоя?

 

 

Благодарим!

Ще си позволим да направим две поправки. Първата е, че датата на подписването ни на законен съюз бе на 11-и май, след което се венчахме и пред Бог в катедрален храм „Успение Богородично“, а втората поправка е, че публично не сме обявявали датата  на сватбеното тържество, но да, вече е факт и това събитие. На шестата година от нашия съвместен живот като двойка решихме да си разменим обети за вярност пред малко по-широк кръг от приятели (сравнен с присъстващите на 11 май).

 

 

Във вестникарско издание още на 7 юни се появи информация, че празненството ви е легнало на 30 000 лева. В предварителния ни разговор Веси сподели, че не сте направили подобно разхищение, както се твърди във въпросната статия… Какво може да споделите по този въпрос, за да разсеем заблуждението, което бе създадено?  

 

 

За съжаление хората в днешно време се фокусират именно върху материалната част, както и в случая успяха да обвържат една толкова прекрасна новина  и да я титуловат с цифра. Разбира се всеки вижда това, за което има очи. Нашите гости споделиха, че са видели единствено силната любов по между ни, която много ги е разчувствала. Нямаше човек на изнесения ритуал, който да не се е просълзил.

 

 

И все пак от текста се оказва вярно, че младоженката сама е поела в ръцете си цялата организация около венчавката. И как е, трудна ли е задачата да организираш сватбата на мечтите си?

 

И двете: и трудно, и лесно хаха... Препятствията не бяха малко, но пък всяко едно от тях бе преминато успешно… Когато човек иска нещо силно, то се случва. В нашия случай по най-красивия начин… Дори времето беше с нас, въпреки всички прогнози за дъжд и бури, липсваше характерния вятър за локацията... Което направи момента още по-магически .

 

 

Много от дамите се вълнуват да узнаят как Веси избра двете сватбени рокли. Довери ли се на някой популярен дизайнер или стилист, по поръчка според твоя личен вкус ли баха ушити или са купени готови?

 

 

Да, доверих се на „Берна Мода“, която даде живот на сглобената в представите ми рокля, подходяща за мен и ако съдя по поздравленията, които получих и за тоалета ми като булка, бих казала, че резултатът беше повече от изящен, а и щом младоженецът се разплака в момента, в който крачех бавно към него до олтара... Нямам какво да допълня. Неговият костюм пък бе на „Кардучи“.

 

 

На какви стилове музика заложихте на партито на 6 юни? Имаше ли специални гост-изпълнители, които бяхте поканили?

 

 

Музикалното оформление в ресторанта стартира с класическа музика, която звучеше от акустичните цигулки и чело... А по-късно музиката беше... приятна, готина, трапърска :D

 

 

А младоженеца включи ли се със своя репертоар?

 

 

Естествено, че не. Категорично нямах такова желание. Не мислим, че подобно събитие е подходящо за професионални изяви. Да, музиката е моят живот, но в случая искахме да се наслаждаваме на моментите и да се забавляваме, а не да задължаваме, който и да е било от гостите, да се превръща в слушател на  репертоара ми като Dim4ou ....

 

 

Всъщност всичко по план ли протече или имаше непредвидени ситуации?

 

 

От опита ни с видеозаснемане на клипове бяхме готови за изненади, но в крайна сметка всичко премина по план... God's Plan!

 

 

Ще има ли меден месец и на коя дестинация сте се спрели?

 

 

За сега ще поработим здраво... Мислим да запазим в тайна медения месец, ако сме планирали такъв, хаха.

 

 

DIM, ще се включиш в събитието „Нова вълна“, заедно с BNR, MBT, Murda Boyz, V:rgo & Trf, Vessou. Освен гост-изпълнител, ще бъдеш и водещ на концерта. За първи път ще те видим в тази светлина. Как се осмели на тази стъпка и какво е мнението за първото по рода си подобно мероприятие с най-актуалните изпълнители от родната трап сцена?

 

 

Винаги съм искал да участвам в подобно събитие, различно от клубната сцена. Идеята за водещ на концерта се зароди в момента, в който видях, че гласовете на феновете посочиха мен в запитването за тяхна любима звезда, която те желаят да се включи… Ттова определено ме зарадва... Е, нямаше как и аз да не ги изненадам и да надградя очакванията им.

 

 

Няма как да не засегнем въпроса за музикалните бъдещи проекти на DIM. Всички фенове имат очаквания за скорошно избухване… ще бъде ли удовлетворено?

 

 

Да, нека бъдат търпеливи, както винаги ще готвя по изпитана рецепта - нещо мейнстрийм, нещо за клуба и нещо за улицата.

 

 

А в какви начинания ще се впусне Веси. В предишното ни интервю ни загатна, но предполагаме, че сега са в процес на пълното им осъществяване?

 

 

Сватбата ме зареди с още много идеи, но все още съм под огромно вълнение и не смея да казвам неща, които са на етап „обмисляне“... Едно е сигурно - и това са готовите вече модели от дамската колекция „DiVerse“ в комбинация и с новата такава за  „One in mind“.

 

 

Какво бихте желали да добавите, а ние пропуснахме да питаме за него?

 

 

Искаме да благодарим както на семейството ни, така и на нашите прекрасни кумове -доктор Илия Дамянов и неговата красива годеница Петя Дачева за напътствията, подкрепата и безусловната обич, която ни засвидетелстват непрекъснато както и за това, че каквото и да се случвам винаги са плътно до нас.

 

 

Въпроси: Калина ВасилковаHIPHOPARENA.BG
Осъществено с любезното съдействие на: Никола Пайтаков @ BLING Entertainment

Свързани новини
Любопитно 0 6219
3 албума с DIM4OU и над 20 негови сингъла вече са на ваше разположение в iTunes!
27 Юни 2017, 14:27
„Уши, нос, гърло“ Vol. 1 на DIM, както и съвместните му с ATS – „Пилето във фурната“ и с MadDog -„Димокрация“ вече се разпространяват и на дигитален носител! Благодарение на FLAMANT DIGITAL може да ги откриете в iTunes, където на ваше разположение..
Видео 1 4089
Отборът на YOUNG BB YOUNG и DIM4OU вкара ГОООЛ във вратата на BG музиката
13 Февруари 2018, 15:40
Бруталното видео към песента на YBBY amp; DIM - bdquo;ГОООЛldquo;, което може да гледате в канала на Facing The Sun в YouTube, отново е дело на режисьора Радостин Събев ndash; Шошо и топ екипа му, начело с оператора Христо Генков и куп pro-та в киноиндустрията. ..
Интервю 4 20707
ВЕСИ СТОЯНОВА: В моите очи DIM4OU винаги е бил и ще бъде най-добрият – не само в музиката, а и като човек! (Сватбата е близооо!)
20 Февруари 2018, 18:10
… Зад всеки успял Димчо, стои по една силна Веси … Повечето медии се фокусират върху артистаизпълнителярапъра Dim4ou. Този път решихме да добавим в разговора и неговата спътница в работата и в живота му – Веселина, тъй като ние смятаме, а и той многократно..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+