VessoU и организаторите на „Нова вълна“ подписаха ключов за кариерата му договор

18666
09 Юни 2018, 18:00

Организаторите на най-атрактивния музикален концерт за  тази година – „Нова вълна“, който ще събере на една сцена най-актуалните BG трап изпълнители на една сцена, са подписали договор с бургаския рапър Vessou!

 

Той и екипът на BLING ENTERTAINMENT са си стиснали ръцете и освен по събитието, ще работят заедно и по други проекти и въпроси. Нашумялата отскоро организация ще олекоти в някои отношения Веселин Николов, който се самопродуцира, като поеме за свой ангажимент мениджмънта на кариерата му.

 

На партньорите по двете страни им предстои да заснемат съвместно и нов видеоклип на бургазлията. Като основна локация е избран комплекс „Свети Тома“ в Созопол, а участие в лентата ще вземат актьорите от уеб поредицата „Типично“.

 

По план проектът трябва да излезе преди „Нова вълна“ и официалната му премиера да се осъществи на сцената в деня на събитието.

 

Както ви информирахме по-рано, Vessou ще дели микрофона с други топ имена от българския (т)рап – Dim4ou, Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF. Това ще се случи на 30 юни от 19:00 часа в в мултифункционалната спортна зала към комплекса от ново поколение „С.И.²Л.А.“ (гр. Пловдив, ул. „Тракия“ №50). Всички детайли около ивента може да си припомните ТУК.


Съвсем скоро ще обявим кои още артисти ще реализират партньорство с BLING ENTERTAINMENT
Свързани новини
Интервю 6 9196
VessoU: По-яко чувство от това, хората пред теб да скачат и да пеят твоя песен, няма!
21 Април 2017, 19:36
Догадките около музикално-артистичния свят на VessoU приключват с това интервю. Задочно зададените към него въпроси, посредством социалните мрежи, официално намериха своите отговори. Истински ли са гледанията на проектите му в YouTube и имитира ли Dim4ou..
Интервю 1 8646
Съдбовни знаци и обрати: VESSOU открива най-големия си стимул, след решението - да сложи край на музикалната си кариера!
01 Май 2018, 10:17
В петък вечер BLING CLUB посрещна на своята сцена поредното съчетание от съвременни и хитови изпълнители от морския контингент. Актуалното нощно заведение съвсем не изненада никой с това, че за сетен път бе запълнило своя капацитет за брой души, които..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+