VESSOU & BLING Entertainment представят „BACKSHISH”

9329
02 Юли 2018, 17:08

Песента на Vessou Backshish”, в колаборация с BLING Entertainment, е вече факт в канала на Facing The Sun в YouTube.

 

Видеоклипът е дело на SH VIDEO, а красивата локация, на която се състояха снимките, е гр. Созопол. Тук е моментът, в който да благодарим на целия екип на комплекс „Свети Тома“, които бяха така любезни да ни съдействат както с терен, така и с допълни грижи за нашия комфорт по време на престоя ни.

 

В лентата, освен изпълнителя, участват и актьорите от уеб поредицата „Типично“.

 

Музиката на „Backshish” е дело на Uneek Boyz, аранжиментът - на Vessou, а микс и мастъра е на Антон GFE Иванов.

 

Както ви информирахме по-рано, Веселин Николов избра BLING ENTERTAINMENT за свой партньор, който да се занимае с част от професионалните му ангажименти. Именно снимките на „Backshish” и бъдещите му участия са подпомогнати от екипа на организацията.

 

В клипа бургазлията носи тениска на „Нова вълна“, която е колаборация между BLING ENT. и 1inmind. Съвсем скоро артикулът ще може да бъде поръчван и от феновете.
Свързани новини
Интервю 6 10316
VessoU: По-яко чувство от това, хората пред теб да скачат и да пеят твоя песен, няма!
21 Април 2017, 19:36
Догадките около музикално-артистичния свят на VessoU приключват с това интервю. Задочно зададените към него въпроси, посредством социалните мрежи, официално намериха своите отговори. Истински ли са гледанията на проектите му в YouTube и имитира ли Dim4ou..
Шоу 1 10176
VessoU с нов проект в тотално различен стил
13 Юли 2017, 12:43
Очакваме новото соло парче на хитовия бургаски рапър VESSOU! Приблизително месец след последната песен на изпълнителя „Качамба“, предстои да види бял свят „VIDA LOCA“ - най-мащабният проект на VessoU до този момент. Клипът е заснет от нашумелия..
Интервю 1 11410
Съдбовни знаци и обрати: VESSOU открива най-големия си стимул, след решението - да сложи край на музикалната си кариера!
01 Май 2018, 10:17
В петък вечер BLING CLUB посрещна на своята сцена поредното съчетание от съвременни и хитови изпълнители от морския контингент. Актуалното нощно заведение съвсем не изненада никой с това, че за сетен път бе запълнило своя капацитет за брой души, които..
Любопитно 0 19165
VessoU и организаторите на „Нова вълна“ подписаха ключов за кариерата му договор
09 Юни 2018, 18:00
Организаторите на най-атрактивния музикален концерт за тази година – „Нова вълна“, който ще събере на една сцена най-актуалните BG трап изпълнители на една сцена, са подписали договор с бургаския рапър Vessou! Той и екипът на BLING ENTERTAINMENT..

Коментари
Подреди по