ВЕСИ СТОЯНОВА: В моите очи DIM4OU винаги е бил и ще бъде най-добрият – не само в музиката, а и като човек! (Сватбата е близооо!)

20340
20 Февруари 2018, 18:10

… Зад (всеки) успял Димчо, стои (по) една силна Веси …

 

Повечето медии се фокусират върху артиста/изпълнителя/рапъра Dim4ou. Този път решихме да добавим в разговора и неговата спътница в работата и в живота му – Веселина, тъй като ние смятаме, а и той многократно го е признавал на всеослушание - тя е неделима част от успеха му. Тя е и най-добрият му и предан приятел. Всъщност… двамата действат в тандем във всичко, покоряват всевъзможни върхове, черпят вдъхновение един от друг, гледат в една посока, а с всяка следваща година мечтите им стават все по-смели и големи! И  си ги постигат!

 

 

 

Към края на 2017-а двамата се сгодиха, а тази година предстои да предприемат следващата още по-сериозна стъпка – да сключат брак. Веси е по-скромна и обрана откъм подробности за сватбата, докато Dim разкри няколко интересни детайла около щастливото събитие.

 

 

На кратко казано с Веси и Димо ще засегнем темите:

 

 

- Триумфът на Dim – наградата, с която си тръгна от хип-хоп наградите - „Рапър на годината (2017)“;

- както казахме вече – венчавката;

- съвместният проект/бранд  на двамата влюбени - „Diverse”;

- подписването на договор с голяма музикална компания (20.02.2018 - DIM обяви, че е част от "Adamand");

- след заявката, че през 2018 година Dim ще бъде по-малко продуктивен, се оказа, че вече е напред с цели 4 нови трака, а до края колко ли ще станат?

 

 

Преди да стартираме с интервюто ще напомним, че скоро Dim4ou имаше и рожден ден. Изпълнителят на „420“ призна пред нас, че този празник не е сред любимите му и избягва да го чества. И тази година е забравил да скрие във Фейсбук на коя дата одъртява и феновете му са го залели с многобройни честитки. Извинява се, че няма физическата възможност и време да благодари на всички. Като типичен представител на зодия Водолей, той споделя, че много малко неща са в състояние да го извадят извън равновесие и също така - отнема доста дълго време да нещо да го накара да избухне.

 - Честита престижна награда, DIM!  Според нас е напълно заслужена, а ти очакваше ли да попадне точно в твоите ръце? Доволен ли си?

 

- Да, след като Килата каза, че се отказва от наградата, аз си казах, че аз съм човекът. Просто нямаше кой друг… След цялата тази работа, която свърших през 2017-а, си мислех, че просто аз трябва да съм човекът. Така че не беше голяма изненада за мен, но се радвам, все пак – като Ди Каприо на Оскар… Хаха…

 

- Веси, а ти как се чувстваше в този момент, когато обявиха Dim за рапър на годината? Блестеше на наградите, между другото… И гордо засне обявяването на победителя…

 

- Няма как да скрия, че изпитах щастие. Не знам каква е неговата самооценка – със сигурност е висока, но през моите очи той винаги е и винаги е бил най-добрият – не само в музиката, а и като човек. Дори смея да твърдя, че ако повече хора разсъждаваха и действаха като него, наистина бихме имали значително по-малко проблеми с общуването и работата си. И ако тази титла носи отговорност, мисля, че той не само я е поел, ами и много отдавна я е износил на раменете си и е добрият пример, който повече хора трябва да следват.

 

- При Ильо в ЙоМрук DIM съобщи, че през 2018 година ще си по-малко продуктивен, за разлика от 2017-а, за да обърнеш внимание на личния си живот. Това значи ли, че сватбата с Веси ще се осъществи именно в рамките на тази година? Как изглежда мечтаната сватба през твоите/вашите очи?

 

- Веси: Всяка сватба сама по себе си е мечтана. Нямаме грандиозни планове. Ние сме като повечето срещани двойки у нас, затова може би и хората ни харесват толкова. Нямаме намерение да се изхвърляме на този ден, дори обратното – вероятно ще имаме доста по-семпло тържество от общоприетото и от очакваното. Мащабността на един такъв празник не прави любовта нито по-силна, нито по-истинска.

- DIM: Сватбата ще е тази година - на 6-6-6 (6 юни)! Аз съм илюминат! Хаха… Казах при Ильо, уж, това беше преди няколко дена, че мисля  по-полека да го карам, ама истината е, че вече записах 4 песни. Мисля да ги жъна! Трябваше да направя една реклама и от 15-секундна реклама излязоха  4  нови трака.

На сватбата  да се върнем... Всички ще  са в бяло, може и бели анцузи… Ще се състои на голф игрище, ще бъде пролет, когато цъфтят липите, зелено… Нос Калиакра. Морето. Безкрая. Хоризонта.Много яко ще е. Спокойно ще е, няма да е пиянска сватба. Няма да има гайди, крадене на булки, всичко ще бъде спокойно. Просто ще отидем и ще се забавляваме.

 

- В същото предаване с водещия заговорихте за големите компании, които стоят зад популярните или прохождащите артисти, най-вече как се процедира в чужбина. Ти би ли приел да станеш изпълнител от каталога на голяма музикална компания и кога би бил най-удачния момент за тази стъпка?

 

- DIM: Мисля… не изцяло да си предам кариерата в ръцете на някой друг, но мисля да имам такава компания зад гърба си. Много скоро всички ще разберат за какво става въпрос. Ще е шок и всички ще се радват, или ще мразят. Както казах и при Ильо – това е някакво мое предсказание, може би, но смятам, че 2018-а ще бъде на мода всеки да има компания зад гърба си. А то и трябва да се случи… Трябва да забием знамето на картата и да правим мини „Пайнер“ – конкуренция на големия „Пайнер“. /20.02.2018 - DIM обяви, че е част от "Adamand  Rec."/

 

- С Веси стартирахте нов бизнес… с дрехи. Брандът „Diverse” само спортни артикули ли ще предлага и ще има ли кройки и за дами? Разкажи ни повече как дойде идеята и как мислите да разраствате това начинание?

 

DIM: Ще има кройки за дами. Веси ще ви разкрие повече за това. Ще клоним към по-спортното облекло. Костюми и ризки няма да правим, но не се знае… Така че може да настъпим отвсякъде. Засега е това.

 

Веси: Да, мъжката серия „Diverse” вече е факт и е на пазара. Като нов бранд, без да  сме залагали на реклама, можем да се похвалим с доста добри попадения ако съдим по това – колко бързо се изчерпаха доста от артикулите. Тепърва предстои да излязат още няколко модела от мъжката серия, тя не е излязла напълно. Естествено сме помислили за кройки и за дамите, като за тях искаме нещата да са максимално изпипани. Затова не успяхме да ги извадим едновременно с мъжката серия, но са в проекта още от създаването на бранда „Diverse”. Както знаете – дамите са доста по-претенциозни и затова за тях искаме да създадем нещо, което със сигурност ще се хареса на по-голямата част от тях.

Идеята за „Diverse“ в никакъв случай не се е появила спонтанно. Това е дълго обмислен проект, за който изчакахме да дойде точно подходящия момент, в който можем да вложим 100 % от себе си – както финансово, така и чисто физически.

 

 

- Извън личния Ви съвместен живот в какво друго двамата с нея действате като екип? В какво тя ти помага най-много?

 

DIM: Във всичко. Аз се чудя как стоим по цял ден двамата… Може би за това се караме понякога. Защото сме по цял ден заедно – по цял ден се смеем, само глупости, само роли… Влизаме в роли, тоест, тя е друго име, аз съм друг мъж… Постоянно се бъзикаме, майтапим се, всичко е свежо… Като цяло – по цял ден сме заедно… и всичко правим заедно.

 

- С успеха идват и финансовите възможности, които са предпоставка за сбъдването на доста мечти.  Успяхте ли да сбъднете по-голямата част от вашите и кой е върхът, който тепърва предстои да покорите заедно?

 

- DIM: Първото беше това с дрехите. Тепърва започваме – още сме в самото начало на сбъдването на мечтите чрез първо натрупване на дивиденти. Сега мисля, че ще имаме още по-големи възможности и мечтите ще стават все по-големи.

 

 

Въпроси и обработка: Калина ВасилковаHIPHOPARENA.BG
Интервюто проведе: Никола ПайтаковBLING CLUB

Свързани новини
Любопитно 0 5982
3 албума с DIM4OU и над 20 негови сингъла вече са на ваше разположение в iTunes!
27 Юни 2017, 14:27
„Уши, нос, гърло“ Vol. 1 на DIM, както и съвместните му с ATS – „Пилето във фурната“ и с MadDog -„Димокрация“ вече се разпространяват и на дигитален носител! Благодарение на FLAMANT DIGITAL може да ги откриете в iTunes, където на ваше разположение..
Любопитно 1 3787
Най-добрият рапър за 2017 DIM избухва мощно в BLING на 16.02! Задавайте въпроси
09 Февруари 2018, 17:11
Снимка: Иван Ерменков 359 Hip-hop Awards 2018 08.02.2018Роден и израснал във Варна, Варна, DIM вдига платната - и в петък, 16 февруари, акостира директно в BLING CLUB! Познатият още като Човека-Албум пристига в града под тепетата, за да Ви покаже..
Видео 1 3997
Отборът на YOUNG BB YOUNG и DIM4OU вкара ГОООЛ във вратата на BG музиката
13 Февруари 2018, 15:40
Бруталното видео към песента на YBBY amp; DIM - bdquo;ГОООЛldquo;, което може да гледате в канала на Facing The Sun в YouTube, отново е дело на режисьора Радостин Събев ndash; Шошо и топ екипа му, начело с оператора Христо Генков и куп pro-та в киноиндустрията. ..

Коментари
Подреди по
0
Ани
преди 2 години
Бяx пиcaлa пpeди вpeмe личнo cъoбщeниe нa Димчo зa тoвa ĸoлĸo мy ce ĸeфя ĸaтo изпълнитeл и изoбщo ĸaтo чoвeĸ oт лицeтo нa нeгoв фeн, в ниĸaĸъв cлyчaй нe cъм гo cвaлялa или нeщo пoдoбнo… и cлeд вpeмe пoлyчиx личнo cъoбщeниe във фeйcбyĸ oт тoзи тeмepyт „Becи“ или ĸaĸтo тaм ce ĸaзвa злoбнaтa мy жeнa (тoгaвa oщe нeгoвo гaджe), ĸoятo пo нaй-ceлcĸия и гpoзeн нaчин мe oбиждaшe и зaплaшвaшe дa cпpa дa пишa нa гaджeтo й… B cмиcъл тя нe e ли нaяcнo, чe тoй e пoпyляpнa зa млaдитe xopa личнocт и тoвa дa имa фeнoвe и фeнĸи e нaй-нopмaлнoтo нeщo зa нeгo, в ĸpaйнa cмeтĸa тeзи фeнoвe, ĸoитo мy xoдят пo yчacтиятa мy изĸapвaт пapитe… Ужaceн тeмepyт, ĸoятo ceгa глeдaм, чe пo интepютa ce oпитвa дa ce дъpжи пpeд ĸaмepитe „нopмaлнo“ и дa ce ycмиxвa, вepoятнo ca имaли paзгoвopи c Димчo, зa тoвa ĸaĸ тpябвa дa ce oтнacя ĸъм фeнoвeтe мy, ĸoитo мy дaвaт пapитe cи… Ceлянĸa!! Съжaлявaм, чe нe cи пaзя cъoбщeниятa oт тoгaвa зa дa пoĸaжa нa вcичĸи ĸaĸвa ceлянĸa e!!! Ho ĸaĸтo ĸaзax, тoгaвa тя мy бeшe гaджe, a нe жeнa…..
0
Гочоу
преди 2 години
да ви еба у селските мърлячи недоклатени педерастки
0
hi
преди 2 години
ee Dim4o pusni nekvi kibritcheta takiva elegantni kibrit - 'dim'she e hit ili nekvi zapalki
0
ssggh
преди 2 години
ee Dim4o pusni nekvi kibritcheta takiva elegantni ili nekvi zapalki

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+