Venci Venc говори за жената на живота си - адреналинката Пепи

10791
14 Август 2016, 16:12

Венци Венц вече не се заглежда по жените. Спря, откакто за втори път се влюби в приятелката си Пепи Ялъмова. Дотолкова, че е готов да се ожени за нея. Двамата все още изобщо не са обсъждали подробности като дата и място на сватбата, но адреналинката с положителност е променила начина му на мислене, и по-специално желанието му за брак.

 

Венцислав Чанов, както е истинското име на рапъра, и бившата адреналинка Пепи Ялъмова се срещат преди много години, още като ученици. „Тогава все още нямаше фейсбук и Pokemon go”, шегува се Венци Венц. Събират ги общите им интереси към хип-хоп музиката, рисуването и писането. И днес той разказва много романтично за онази първа среща - как се влюбил в погледа ѝ и се надявал да го открадне за колкото се може по-дълго. Малко след като се запознали, имало много кратък период на приятелство между тях, което с течение на времето се смесило с още много други емоции и чувства. Сравнително бързо двамата ученици - още непълнолетни, заживели под един покрив, описва "24 часа".

 

Тя е първата жена, с която започнах да живея”, казва изпълнителят. Заради крехката си възраст по онова време те поставили началото на едни по детски семейни взаимоотношения. Цялата тази идилия продължила година и половина-две. Бързо свикнали един с друг, но постепенно пораснали и промените ги застигнали. Венци Венц влязъл в университет, животът му станал бурен и безгрижен по студентски, а тя започнала да се занимава по-активно с танци. Въпреки хилядите романтични мигове и двамата се стремели да направят име и се борели да създадат основи за бъдещия си живот. Искали да имат сигурност и всичко това довело до раздяла. Седем години по-късно пътищата им се преплитат отново и при това съвсем случайно. Всичко започнало с едно телефонно обаждане.

 
Чухме се по работа, нищо общо с любовна история, съвсем други неща”, разяснява Чанов. Видели се два дни след това на морето. Той бил лектор на ТЕДЕКС (TEDx) във Варна (семинар за разпространение на идеи със записан видео материал и известни български лектори на живо - б.а.). „Малко след това на морето тя беше в едно шато, тъй като е артист и се занимава с плетиво и други такива занаятчийски дейности. Отидох в нейното шато и всичко пламна пак”, казва певецът. Оказало се, че това, което е било между тях, не е угасвало, и всичко започнало с изключително бързи темпове да се изгражда наново.

 

Най-смешното е, че и двамата не помнехме за какво всъщност сме се разделили”, казва той. Изглежда му странно, тъй като е много злопаметен. След първата си раздяла с Пепи в продължение на дълги години бил заклет ерген и никой от приятелите му не вярвал, че е възможно някоя жена да открадне сърцето му. Оставал непреклонен към всички предложения на нежния пол за нещо по-сериозно. „Явно е било заради това, защото, когато си видял и получил най-доброто, не можеш да се примириш с по-малко”, обяснява Чанов.

 

Никога не съм вярвал във втория шанс”, разказва той за предишното си отношение към повторните връзки. Историите за раздели и срещи след много години му звучали като сценарии на филм, а той не е човек, който се доверява на филмите. Вярвал единствено в реалния живот. „Бях всякакъв хейтър на чувства и сапунени сериали”, казва Венци. И точно неговата лична история сломила крайния му песимизъм и той забравил всичко лошо. В главата му останали само хубавите им преживявания заедно.

 

Когато срещнеш правилните хора, всичко върви по вода, без да се налага да го мислиш и насилваш”, казва той. След като вече за втори път живеят отново заедно, рапърът не отрича, че е склонен да узакони връзката си и да пристъпи към следващата очаквана от всички стъпка - брак. Макар да не вярва в „чудото на подписа”, както нарича брачното свидетелство, и да не си пада много по държавната бюрокрация, той твърдо заявява:

 
Имам доста сериозни намерения към тази жена и може да се очаква всичко” Най-важното към момента за тях е, че близките им хора уважават и зачитат любовта им. Венци Венц е много близък със семейството на Пепи и се чувства добре в тяхната компания. „Майка ѝ и сестра ѝ са ми много близки и ги чувствам като собствени”, обяснява той. Повечето им приятели вече станали общи приятели и всички ситуации, в които е възможно двама души да се допълват, при тях са налице. Крепи ги най-вече фактът, че са запазили онова изключително приятелство още от детските си години и могат да си споделят всичко.

 

Заради работата си - тя е бивша адреналинка от „Господари на ефира” и настоящ хореограф, той - действащ музикант, не им остава много време за купони и забавления. Двамата са изключително активни, имат постоянна работа и са под непрекъснато напрежение, макар професиите им да се покриват донякъде с представата за хоби. Затова, когато не работят, те просто обичат да скучаят заедно и да се наслаждават на времето, прекарано с другия.

 

Всички са до теб, когато си много активен, енергичен и когато имаш много пари и енергия за партита, обаче много малко са хората, които ще останат, когато просто искаш да си помълчиш и поскучаеш”, казва Венци. Затова той оценява факта, че вече има човек до себе си, който да остава и в мързеливите и отегчителни дни, когато не иска да върши нищо особено. Двамата също обичат заедно да разглеждат и избират книги за общата си библиотека. Следващата книга, на която са се спрели, е „Основи на философията”, разказва рапърът, чиято бакалавърска степен е философия.

 

Копирано от ТУК

Свързани новини
Шоу 3 3953
Pavell и Venci Venc пеят на Николета Лозанова
27 Юли 2016, 09:50
Pavell и Venci Venc ще са гост изпълнители на модното шоу, което ще се проведе утре в Слънчев бряг. Вдъхновени от свободата и призванието да творят красота Luben Nikolov Luksor Club fashion show и Sexy Hair ще представят Midnight Seduction, което..

Коментари
Подреди по
-1
Жени
преди 3 години
Венци Венс и неговата приятелка са много сладки дано да са винаги щастливи и техните деца ще са огромни късметлий Да сте живи и здрави и много щастие и късмет в живота !
-1
Венцислава
преди 3 години
Според мен е хубаво да имаш човек до себе си и този човек наистина да те обича и никога да не ти изневерява защото ако изневеряваш това означава,че този човек който те обича в кавички за него ти не си нищо.

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+