VAS ANGELOV представя своя MERCHANDISE ONLINE STORE непосредствено преди дебютния си албум! (Пълни подробности)

2175
03 Април 2017, 14:15

Талантливият Vas Angelov вече се радва на своя MERCH! Вече може да се докоснете до MC-то чрез фен артикулите във VAS ONLINE STORE, които той създаде специално за вас. Оказа се, че виртуалният магазин е предшественик на нещо дългоочаквано - албума, за който артистът отдавна говори и който ще издаде съвсем скоро.

 

 

VAS ONLINE STORE разполага с разнообразен асортимент - в богата цветова гама и различни дизайни  – мъжки, дамски и детски дрехи – тениски, блузи, суичъри, якета, къси гащи, дълги панталони, дори и бельо. В него ще откриете и куп аксесоари – snapbacks, чанти, калъфи за мобилни телефони и други.

 

 

Платформата е и интерактивна – например - сами може да си направите тениска/пуловер/шапка и др. от бутона CREATE – избирате си продукт, избирате си цвят, избирате си и дизайн (от предложените в сайта), избирате си и размер и посочвате колко бройки от създадения от вас артикул желаете. А след това - Save & Share!

 

 

Тук идва и изненадата! Може да участвате в играта на Vas и да спечелите! Условията:

  1. Трябва да споделите магазина му във Фейсбук.
  2. Направете си нови дрехи чрез VAS ONLINE STORE и споделете снимката с крайния резултат, тагвайки Vas Angelov в публикацията.

Vas ще избере три от вашите дизайни, а победителите ще получат въпросните артикули безплатно.

 

 

Отделно Ангелов обеща, че 20% от всяка продажба ще отива за благотворителност.

 

 

По повод пускането на магазина, VAS ANGELOV разкри пред HiphopArena.bg, че благодари на всички свои български фенове и фенове по света. Признава, че ако не са те, той не би бил това, което виждате днес и на което се кефите. Уважил е всяко едно съобщение, което е получил във Фейсбук и споделя, че дори не е очаквал, че ще получи такава любов. Благодари за това, че никой не го е оплюл, както е предполагал, че ще се случи.

 

 

Магазинът не го правя, защото искам магазин. Просто искам по някакъв начин да върна на хората онова, което те ми дадоха. Искам да имат част от мен – нещо, което могат да докоснат, да имат. Много искат да дойда до България, но в момента нямам такива възможности. При първа възможност ще си дойда! Новият ми албум се задава по-скоро, отколкото очаквате!“, добави Vas.

 
Свързани новини
Любопитно 12 10621
Vas Angelov – българското MC, което големци от ранга на Busta Rhymes, Eminem, J Cole, Public Enemy оцениха!
26 Юли 2016, 13:56
Ровя си във Фейсбук преди известно време и случайно попадам на клипче, споделено от рапърката Diona, озаглавено „Panda remix”. Виждайки името на Изпълнителя и че пуска коментари на български език, разбирам, че е българин, който рапира на английски. ..
Интервю 3 12469
Vas Angelov разказва какво е да работиш с Busta Rhymes и Eminem! Урок по сбъдване на мечти!
02 Август 2016, 19:23
Фотограф: : Pasquale Lauria lauriafotografie.com Поради големия интерес, който Vas Angelov успя да предизвика с първата публикация на Апостол Чакъров a.k.a InKarnation за него, съвсем очаквано беше да последва интервю с този незнаен за много от нас..
Любопитно 0 1621
Vas Angelov изкара новото си парче - Ungrateful
15 Октомври 2016, 17:16
Вас Ангелов изскача с нов аудио релийз Ungrateful от предстоящия му mixtape, наречен „All the way up“. Също така предстоят и снимките към официалното видео на парчето, което ще има специален „Еxclusive Drop” за читателите на hiphoparena.bg. „Ungrateful“..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+