В събота FUNKДЪРГРАУНД ще излъчва на живо Rockalution Fest 2017!

2510
07 Юни 2017, 18:55

Както вече знаете – в събота във Враца ще се проведе седмия по ред и най-голям досега ROCKALUTION HIP-HOP Fest. Тъй като екипът на „Funkдърграунд“ е  част от организаторите на това зверско мероприятие, то третият епизод на предаването ще се излъчи на живо и ще предава пряко във Фейсбук (и по-късно качен в сайта binar.bg) какво се случва на Площад „Христо Ботев“.

 

Всъщност ако трябва да сме точни – целият фестивален ден ще може да бъде проследен в страницата на „Funkдърграунд“. Очакват ви интервюта с участниците - десетки танцьори, графити артисти и музикални изпълнители, не само от България, но и от братска Македония!

 

А кои имена са забъркани, както и какво изобщо ви очаква в съботния ден във Враца, може да си припомните ТУК.


Свързани новини
Любопитно 1 2652
Стартира FUNKDERGROUND - предаване, посветено изцяло на фънк, хип-хоп и ъндърграунд културата!
24 Април 2017, 17:12
По-скоро отколкото очаквате ще ви налази Funkderground - радио предаване с live stream, посветено изцяло на фънк хип-хоп и ъндърграунд културата в България и по света. Обхваща минало, настояще и бъдеще и цели да инспирира, информира и дискутира всичко..
Видео 0 3836
Промо епизод на FUNKДЪРГРАУНД: Гости - Bboy Fuego и Bboy Swipy
02 Май 2017, 16:24
Първите гости на водещите – DJ Bosskar Wild & Bboy Mochacho - в най-новото предаване, посветено на фънка, хип-хоп и ъндърграунд културата „Funkдърграунд“, са Bboy Fuego Monstribe & MZK и Bboy Swipy. Очаква ви разговор за творчеството и инспирациите,..
Любопитно 2 4308
MD Beddah, DJ Skill и Bboy Zak The Thrilla са гостите в първия епизод на FUNKДЪРГРАУНД
10 Май 2017, 18:43
Трима ярки представители на българската хип-хоп култура съединяват с присъствието си три от елементите й на едно място - в студото на най-новото предаване „Funkдърграунд“. MD Beddah, DJ Skill и Bboy Zak The Thrilla ще бъдат гости на неговите автори..
Любопитно 0 3251
Vankata The Turntablist, Григовор и Стефан Бояджиев са гостите във втория епизод на FUNKДЪРГРАУНД
24 Май 2017, 16:09
DJ Bosskar Wild и Bboy Mochacho представят следващите си гости - Vankata The Turntablist, Григовор и Стефан Бояджиев, които ще ви чакат във втория епизод на предаването Funkдърграунд! Още на 27 май от 20:00 часа по радио „Бинар“ може да проследите..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+