Ума и Дума гърмят с Унц Ишц, не с тупс тапс! Скоро се задава новият им албум „Между редовете“

1739
13 Март 2017, 18:23

Лудаците от „Ума и Дума“ окупират 13 март с новото си не по-малко crazy от тях парче „Унц Ишц“, с което вече хвърлиха феновете в размисли и опити за правилно произношение на заглавието, както и в разкодиране на "скритото" послание. Иронията и хуморът отново са налице, както и нестандартните и неподражаеми композиторски способности на ВанТка.

 

 

Толкова неподражаем е и стилът му на писане, в който се намесва и Колеца и заедно образуват тази колоритна лирика, която може да изчетете в описанието под видеото.

 

 

Обработката е на Fengi, а скречовете са дело на NZYMO. Участие във видеото, заснето от N.K Films, освен Fengi, ВанТка, MadBasta и Колеца, взимат и редица актьори, сред които: Николай Ненов, Стоян Борисов, Антоанета Георгиева, Емил Сиханов.

 

 

В актьорския състав влизат и две познати музикални лица – рап артистът Negy от FARS и beatbox чудото Trasher.

 

 

Напомняме ви, че Ума и Дума са готови с новия си албум „Между редовете“, а официалното му промотиране ще се състои на 31 март в „Mixtape5”.

 
Свързани новини
Интервю 1 5502
4 години Ума и Дума: 4-ма индивидуалисти, 4-ма музиканти, 4-ма приятели - един добре сработен и сплотен екип!
22 Юли 2016, 13:09
Варна, неделя - 17 юли, 19:00 часа минава. Пред студио FAQ IN MUSIC стоят 3 4 от създателите му – Колеца, Фенги и MadBasta...и уличната котка Радка, която по обясними причини им е по-удобно да наричат Рапка. Предположих, че Вантката е вътре в студиото,..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+