TRF: Оставих всичко, което ме отдалечаваше от музиката… Когато си упорит и вярваш в себе си, няма невъзможни неща!

12410
17 Август 2018, 11:17

Емил Тончев – TRF (Sauce Kids Gang) през есента ще изкара нов албум, озаглавен „Hustle“. До този момент е пуснал 6 парчета от него в YouTube – „Морал“, „Лева“ (ft. V:rgo), „Да пада“, „Вадя лев“ (ft. V:rgo), „Младото ман‘яче“ и „Hustle”, зад бийтовете на които стоят Shizo, Tarky, Coco on da beat, Chiba и Big Venzo.

Какво научихме за компилацията, какво разкри и за най-изненадващата колаборация, може би на годината – тази с Мария Илиева и какво издаде за самия себе си TRF, предстои да изчетете надолу.

 


 


- Нека започнем с албума „Hustle”. 6 парчета вече излязоха. Колко още има?

 

- „Hustle” излиза тази есен. Не искам да издавам от колко песни е изграден. Само ще кажа, че скоро излиза видеото към една от песните заедно с V:RGO…

 

- Изслушах наличните, и доколкото успях да хвана замисъла, общото между тях е, че разказваш за положителните резултати от „бутането“ и „блъскането“ (които са сред преводите на думата „Hustle”) в музикалните ти начинания, както и какви бъдещи цели си си поставил. Тази концепция ли следва албумът или?  

 

- Точно. Това е идеята, която стои зад „Hustle”. Искам да покажа на хората, че когато си упорит и вярваш в себе си, няма невъзможни неща.

 

- Би трябвало да въздейства мотивиращо на слушащите го, особено ако са на кръстопът…  Та… какви отзиви получи за наличните до момента тракове от „Hustle”?

 

- Tunnel Vision. Само това ще кажа на хората, които са на кръстопът.  А за сега „Hustle” получава добри отзиви. Хората усещат, когато нещо е създадено с позитивна енергия.

 

- Албумът е сериозна заявка към самия теб… В следващите поне 10 години не можеш да си позволиш да се откажеш от сцената и музиката, както и от това да си извън „топа“… В противен случай се губи цялата сериозност и няма да се приема авторитетно след време…

 

- Борбата я започнах тогава, когато зарязах всичко, което ме спираше и отдалечаваше от музиката. Оставих хора, образование и работа.  А за бъдещето бих казал – „Минавай по-лесната, ние по-тежката – да видим кой ще ни спре”.

 
- Дуетът ви с Мария Илиева „Не си готов“ лично за мен е един от най-големите ви успехи с V:rgo. Как се стигна до тази колаборация?

 

- Благодарим. Проектът наистина постигна голям успех. Мария е един от най-уважаваните бъгарски артисти. Чест е да имаме песен с нея. Всичко започна, когато Екса я свърза с нас. Тагава бяхме в студиото му в Бургас. Другото е яко бачкане хаха.

 

- Освен, че рапираш, можеш и да пееш. Развивал ли си този потенциал по-задълбочено или ти се получава и без тренинг?

 

- Не мога да кажа, че е без тренинг, защото пея от малък. Скоро дори ще чуете малко по-различни песни от тези досега.

 

- Дай имена на пеещи изпълнители, които харесваш и слушаш?

 

- The Weeknd, Justin Bieber, AC / DC, Hollywood Undead и още много. Но тези са ми в топа.

 

- След фурора на „Нова Вълна“ в Пловдив, който даде старт на подобни събития, сте включени в топ турнетата и фестивали тази година. Ще вземете участие и в мероприятие, в което българските имена на изпълнители са само вашите, и тези на 100 Кила и Бобо. Да не говорим, че гвоздеите на въпросния музикален форум са Onyx и Willy William. Доста добра оценка за работата ви до този момент. Поредна сбъдната мечта?

 

- На кратко казано - харесва ми как вече се говори все повече  и повече за сбъднати мечти хаха…

 

- SKG е отбор, в който всеки си има задача и съдейства за общото благо, както и на всеки поотделно. Един изпълнител в наши дни би ли се справил без крю зад гърба?

 

- Трудно е да си сам в тази игра. Ако не бяха  SKG зад мен, нямаше да съм това, което съм сега.

              

- Издай нещо в аванс…

 

- Може да очаквате всичко, без нищо лошо хаха. Три букви SKG – знаеш!

 

 

Калина Василкова х Никола Пайтаков


Свързани новини
Любопитно 2 8349
100 Kila, Bobo & The Gang, V:rgo & TRF на една сцена с Willy William и ONYX в Елените
02 Август 2018, 14:00
Хитовият ни рапър 100 Кила ще пее на една сцена със световния любимец Уили Уилям. Двамата ще са част от единствения по рода си Rrsquo;nrsquo;B Festival - Elenite Adventurе, като единият ще открие фестивала, а другият ще го закрие. Уили Уилям идва..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+