Този петък в BLING: Best Kept Secret в състав: Ndoe, Fyre, SAVA & DJ Tyrbo (Въпроси?)

3607
26 Март 2018, 16:23

Хитовите издания на партитата „Best Kept Secret”®, които стартираха през 2016 г. най-напред с Murda Boyz, и от които част бяха други големи имена като Боро Първи, FYRE, V:RGO, NDOE, ще продължат и тази година, като една от първите дестинации ще бъде Пловдив – на 30.03 - в дома на хип-хопа – BLING CLUB!На сцената ще се появят NDOE, FYRE, а зад пулта ще звучат сетовете нa SAVA и DJ Tyrbo.

 

Вече узнахте за новостите около Ndoe в интервюто, което пуснахме с него (виж ТУК) –съвсем скоро предстои премиерата на новия му албум „Хиляди белези“, за който артистът даде заявка, че ще превърти играта. Едно от парчетата в него „Ще дойдеш ли с мен“ излезе наяве с клип преди две седмици.

 

Този път сме вдигнали мерника на SAVA и FYRE и възнамеряваме в петък, преди участието им в BLING, да ги препитаме за това какво се случва и при тях. Ако и вие имате въпроси към някои от двамата, може да ги зададете отдолу в коментарите.


Свързани новини
Интервю 2 5632
NDOE! People vs Zebra! Броени дни до новия взрив!
27 Юли 2016, 11:00
Ndoe - легендо - ma frendo! Няма нужда от представяне. Който не го знае - пишем му двойка и неизвинени отсъствия от часовете по хип-хоп история! Без излишни думи - директно ви подпукваме с ексклузивно интервю.... с NDOE! - Ти направи някакво движение..
Интервю 0 15623
NDOE: Албумът ми „Хиляди белези“ идва и превърта играта!
25 Февруари 2018, 18:14
Миналата вечер NDOE бе на гости в дома на хип-хопа в Пловдив ndash; BLING CLUB. Непосредствено преди легендарното парти с DJ Doncho, той даде ексклузивно интервю за HiphopArena.bg. Разкри мистерията около кукличките NDOE, които показва във Фейсбук няколко..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+