Този петък F.O. пуска котва в клуб Graffiti - Sunny Beach! Не е за изпускане!

2496
23 Май 2017, 16:19
Рапърът F.O. обещава уникален LIVE в новата перла в нощния живот на Sunny Beach - Graffiti на 26 май
 
На 26 май почитателите на българския хип хоп ще имат възможност да чуят на живо един от най-популярните български рап изпълнители – F.O. Носителят на наградата най-добро М.С. за 2015 г. е подготвил както самостоятелни хитове, така и парчета от работата си с дуетната си половинка Peeva.
 
Най-популярните си тракове, както и класиките, с които придоби популярност, F.O. ще представи на живо пред публиката на Graffiti Sunny Beach този петък. Освен партньори на сцената, двамата с Peeva си партнират и в живота, а последните им парчета „Не съвсем“ и „Личната“ станаха любими на българската публика с лиричните си текстове и музика.
 
От основател на компанията Zanimation, понастоящем F.O. се изявява и като продуцент, а музикалната му компания представлява един от най-продуктивните бургаски лейбъли: „056″.
 
Рапърът не спира да твори и само преди две седмици представи клипа към последната си песен „От Вчера“. Този и още много от най-добрите му сингли ще чуете на живо на 26 май, на сцената на Graffiti Sunny Beach.

 

Не пропускайте!
 
С подкрепата на: P&R PARTNERS, HiphopArena.BG & Vision Media Group

Свързани новини
Любопитно 0 12348
Какво ново е забъркал F.O.? Новият му проект „Пречим“! (Видео)
04 Юли 2016, 11:09
4 месеца по-късно, след излизането на „Абсурден“, F.O. изскача с новия си проект „Пречим“. Най-доброто MC за 2013 и 2015 година замлъкна след като пусна в началото на март социалното си парче „Абсурден“. През тези „тихи“ месеци обаче рапърът не спря..
Интервю 0 8147
Ден преди премиерата на „Пречим“ – ексклузивно ИНТЕРВЮ с F.O.!
06 Юли 2016, 13:30
Новото попълнение на hiphoparena.bg – Апостол Чакъров - нахлува в Zanimation през една късна лятна вечер и кого намира там? F.O. и съпругата му Peeva, а заедно с тях - няколко техни авери и колеги. Апостол заварва главата на сем. Митеви непосредствено..
Видео 0 1862
Първи трак от TR1CKTAPE VOL. 3: MADMATIC, ЖЛЪЧ & F.O. – ГЛАВНИТЕ ГОТВАЧИ
01 Април 2017, 18:44
Това не е първоаприлска шега! Tr1ckmusic пусна първата песен от дългоочакваната трета компилация TR1CKTAPE, която открехва вратата към онова, което ни e приготвил по-нататък. Става дума за „Главните готвачи“, в чиято кухня влизат Madmatic, Жлъч и F.O. ..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+