Тотален хаос! N. Kotich предизвика мелета и безредици в кв. Капана в Пловдив

2068
05 Май 2016, 13:23
Вандализъм и хаос обвзеха уличките на кв. Капана в Пловдив, а причината стана младият артист N. Kotich.
 
 
При всичките „опасни“ масови сцени няма пострадали, тъй като те бяха планирани и отработени предварително по сценарий и са част от новото ONE SHOT видео на Kotich към песента му - „Кралят на хаоса“.

 
След неколкогодишно пребиваване в Мюнхен - Николай Георгиев - както е истинското име на изпълнителя, избира да се завърне в родината си и да твори в нейните граници. Дейността му е позната на феновете още преди да замине за Германия, когато композира и обработва музика както за себе си, така и за свои колеги, действащи предимно в рап жанра.
 

В Мюнхен работи и с чуждестранни изпълнители, с което набира все по-голяма скорост и трупа допълнително умения.

 
Днес Kotich работи в България. Продължава да изработва инструментали, но и режисира и снима клипове. От талантите му в различните области на изкуството вече се възползват, и са доволни, доста значителна част от представителите на рап сцената, както и на такива извън нея.

 
Продукцията на Георгиев излиза под шапката на лейбъла му Shadow Lab., в който се намират и други съвременни артисти като SECTA, Mish-Mash, PRIM и TOTO.
 

А защо „Кралят на хаоса“? Вижте видеото и ще стигнете сами до отговора.

 

 

 


Свързани новини
Видео 0 120
Загадка: N. Kotich е кралят на Хаоса или кралят на Танца?
26 Април 2016, 13:23
Съвременната интерпретация на Котешкия марш, а именно танците на N. Kotich върху парчето му Хвани ме ако можеш на премиерата на последния микстейп на XPRSN Sound Vandalism 2 Преди броени дни N. Kotich се провъзгласи за „Кралят на хаоса“, за което свидетелстват..
Видео 0 4649
SECTA посече словесно псевдо звездите
26 Април 2016, 21:11
SECTA словесно „издърпа ушите“ на сума народ в последната си песен „Леш“. Наблегна най-вече на тези, които оглавяват, поради наличието на незнайно какъв талант, музикалните класации. Парчето и видеото към него са дебютни за възродения лейбъл „Shadow..

Коментари
Подреди по