Стартира FUNKDERGROUND - предаване, посветено изцяло на фънк, хип-хоп и ъндърграунд културата!

2628
24 Април 2017, 17:12

По-скоро отколкото очаквате ще ви налази Funkderground - радио предаване с live stream, посветено изцяло на фънк хип-хоп и ъндърграунд културата в България и по света. Обхваща минало, настояще и бъдеще и цели да инспирира, информира и дискутира всичко свързано с тези вълни! Гостите на живо в предаването ще бъдат хора, които са свъразни с: Dj’s, Bboys, MC, и много други.

Продължителността му ще бъде 120 мин., през които ще бъдете запознати възможно най-детайлно с развитието на музикалната и брейк денс сцената, според културното развитие, като цяло, както и с отделните личности в България и извън нея, доказали се през годините.

 

 

Funkderground е също предаване - платформа, чрез която опитните фънкдърграунд личности, представители на различните елементи, ще представят натрупания опит през годините, до който младите таланти и фенове могат да достигнат свободно.

 

 

Предаването е насочено към много широк спектър от артисти, като всеки път ще бъдат излъчени както техни, така и музикални изпълнения, които те харесват и са ги инспирирали по време на тяхното развитие.

 


Обмяната на опит и информация е основата на истинския FUNKDERGROUND! Скоро ви връхлита, бъдете нащрек!Коментари
Подреди по
0
Морска
преди 3 години
Евалата на всички,които ще бъдат замесени!Успех и нека да има все повече хора с отворени сърца към тази КУЛТУРА !!

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+