Sr. Martini: Sniper Records бе моята голяма школа през годините

3091
07 Май 2016, 01:18

Артистите в българската хип-хоп музика могат да се похвалят с доста цветни и интригуващи истории, които формират творческия им път. Именно чрез тях почитателите и последователите им могат да надникнат отвъд псевдонимите им и да се докоснат и до душевността на човека на изкуството.

 

Разказите на Sr. Martini (Out In Space Studio, War of the Masses), които с охота сподели пред hiphoparena.bg, чудесно се вписват в описанието по-горе. Творецът, наред с това, изрази и своята благодарност към всички, които са му подали ръка през годините и с които не спира да си сътрудничи и днес, като не пропуска дори да ги спомене поименно:

 

Творческия ми път започна в „Снайпер рекърдс”  при DJ Станчо, заведе ме Слим-арата, с който вече имахме идеи да направим група, да рапираме. Там е моята голяма школа през годините, въпреки че освен песента „Началото”, която се помни и до ден днешен с голямо уважение и любов от всички, през поколения дет се вика..нямам много реализирани песни от този период !

 

Другата е „Шах Мат” от албума на СлимФилмотека Слимисимо”, който тогава спечели наградата на телевизия ММ за рап албум на годината ! Освен тези две песни..имам няколко записани, но неиздавани ! Просто самата атмосфера в студиото...наблюденията, сблъсъка с толкова много творци на едно място: Станчо- основния двигател, Слим, Спенс , Димна завеса, Бобо, ДРС,Нокаут ... доста големи минаха оттам, всеки с енергията си, с таланта си ! Незаменимо е като начален тласък, опит, първи крачки !

 

Не съжалявам, че тогава някак си не ми се получи..с времето разбирам, че не съм бил истински готов – сега вече кристално ясно знам кой съм , какво искам да кажа и как да го споделя с останалите ! Посланието ми е сърдечно и „на място” ! След години „творческа пауза” в която обаче не спирах да пиша текстове.. Слим ми се обади и пак се събрахме за проект, за което БЛАГОДАРЯ !

 

SlimSize ми даде като рап-изпълнител и Творец изключителни възможности ...бяхме група, с барабани:  Косяка- Last Hope – легенди на българската хардкор сцена, бас : Папеца – много голям от същата банда, клавир : Главанака – също стабилен музикант, с богат опит на сцена и в студио...в тази формация имахме честта да „забиваме” на големи концерти : турне с Afu-Ra - в София, Белград и Букурещ, Delinquent Habits, Funkdoobiest, Redman, Akil  the mc - Jurassic 5, Raekwon (Wu tang  clan), Psycho Realm, Mala Rodriquez...включително редица силни български фестивали ! Страхотни времена и нов, безценен опит на „голяма сцена”..пред доста голяма аудитория..друг заряд е, както и самото музициране с банда, инструменти ! Уникално !

 

От тогава имаме само едно записано парче с клип – “Добавки”, което смея да твърдя , се прие и разбра доста добре от много хора ! Другите ни песни останах само по лайфове, не се реализираха студийно ! По значителни периоди от пътя ми после са : Създаването на групата ни и до ден днешен с Drunken Ma ,DarkSide & Sr.MartiniWAR OF THE MASSES-записите по Албума ни- „Изпод отъпканите царевици”, Sofia 1000- период, полезен за всички ни като опит и взаимоотношения..реално обеднинението ни с  IMP- наш голям приятел, колега и двигател и до ден днешен, с Борко- нашият приятел, китарист, басист и още нещо. За да дойдем до момента, в който се събрахме сегашната  група ПРИЯТЕЛИ и КОЛЕГИ ПОД ЕДИН ПОКРИВ,  с които сме един уникален, творчески екип, а именно - OUT IN SPACE studio !!!

 

Alexmall & Gem, Gerata, Mihaela Martin-нашето бижу ,IMP, War of the Masses (Drunken Ma, DarkSide, Sr,Martini), Borko !!! Вече създадохме и реализирахме един Микстейп  - 1 ! Издадохме го ! Песни записваме и пускаме постоянно, клипове също..бройката расте и тепърва ще се увеличава....вдъхновение имаме в големи дози  !!! От скоро имаме и бенд..!!! Уважение за Явката, Краси, Пешо, Сашо...тепърва ще чувате от нас много МУЗИКА ! Сега имаме шанса да се разгърнем на максимум като творци, обединената енергия и хармония е мощна движеща сила..набираме скорост и няма да изпуснем инерцията !!!

 


Свързани новини
Рапърски Истории 0 1272
DarkSide: Без взаимно уважение – няма да има прогрес!
18 Април 2016, 20:45
Как изглежда състоянието на българската хип-хоп музика в момента през погледа на DarkSide Out In Space Studio? „Хип-Хоп Културата като цяло в България доста често е на кантар , тоест - ту във възход , ту има и леки спадове, но едно е сигурно - ИМА..
Рапърски Истории 0 3003
IMP: Докато седиш и чакаш някой да ти свърши работата, никога няма да се научиш!
09 Май 2016, 10:17
СНИМКА: Константин Тръпчев KiK Visions IMP Out In Space резюмира пред HiphopArena 15-те си години в българската рап музика. „Тръгнах наивно... като на филм, с едно дискче да си търся късмета сред силните тогава. Не разбирах много, исках просто да..
Видео 1 3091
Лудница! Gerata и MD Beddah накараха публиката да откачи на „BG RAP“!
26 Април 2016, 18:13
Out In Space, в лицето на Gerata, и XPRSN, чието представителство бе MD Beddah, накараха публиката, дошла да уважи премиерата на SOUND VANDALISM 2, буквално да откачи. Те изпълниха своето съвместно парче „BG RAP”, което от излизането си на бял свят..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+