Спенс „укрепва мира с арабите“ посред нощ в дюнерджийница

2072
06 Юли 2016, 14:30

Отдавна се знае, че популярните личности не са застраховани от среща с папараци по което и да е време от денонощието. Също така да изпълняват елементарните си физиологични нужди на обществени места се счита като подвиг, който спокойно може да влезе в употреба на медиите и да скалъпят цяла публикация от него.

 

Така рапърът Спенс осъмна върху страница във вестник „България Днес“ със снимки, на които... яде.

 

Папараците са сгащили Спенс в денонощна закусвалня в центъра на София в 2 часа през нощта. Купил си е около 3-4 дюнера, а действието му е разтълкувано от изданието по следния начин:

 

Вероятно така укрепва мира с арабите“...

 


Свързани новини
Интервю 0 1073
Тежка болест тръшна Спенс на хамак! Страда от WHOYOUBOL
07 Септември 2015, 15:00
„Сега ми викат „пенсионер“, забравяйки, че бяха новобранци в СССР“, гласи една мъничка част от текста на Спенс към последната му песен „Who You Bol”. Етикетите, засягащи дългогодишния му творчески път, опит и възраст, които периодично този и онзи му лепят,..
Интервю 2 1492
Какво стана, бе, Спенс? (В хип-хопа ли си, в чалгата ли?!) (I част)
19 Февруари 2016, 16:00
Преди около месец журналист продаде Спенс на чалгата. Тогава гръмна новината, че чалгата е купила БГ рапа само защото рапърът направил участие в попфолк клуб. След тази „бомбастична“ статия съвсем търпеливо изчакахме, до днес, да видим какви ще са резултатите..
Интервю 0 1595
Спенс: Всички искат да създават рап вълни, а същевременно вадят кухи песни без послание?! (II част)
22 Февруари 2016, 12:00
На какво или на кого се е продал Спенс, в крайна сметка, си е негова работа. Но все пак, за пропусналите, ТУК може да намерите последните пояснения от първо лице по казуса. Ето и останалите теми, които с рап-ветерана засегнахме, свързани най-вече с българския..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+