SPENS гостува в BLING на 2 февруари и отговаря на Вашите въпроси! Задайте ги СЕГА

2973
28 Януари 2018, 16:57

Един от най-ярките представители на българския рап, Спенс, ще се отбие в най-актуалния клуб за мега яки хип-хоп партита „BLING“ на 2 февруари, за да покаже в каква чудесна форма се намира, когато стане дума за сътворяването на музикални зрелища.

 

Дълги години рапърът създава неподражаеми фурори из родните клубове, като предстоящата му изява в Пловдив, разбира се, няма да направи изключение. Всичко ще бъде, както винаги, на високо ниво.

 

Ще чуете най-емблематичните му - вечно зелени хитове, както и най-новите такива. И не забравяйте, че участие на Спенснята не минава без изненади.

 

Сега е и моментът, в който може да отправите Вашите въпроси към изпълнителя на легендарната песен „Писна ми“. От известно време всички се намираме в информационно затъмнение с новостите покрай него и брандът му „Rap And Roll“, така че сега е удобният момент, в който да го препитаме детайлно!

 

Любопитството си може да проявите в писмен вид долу в коментарите под статията, в страницата на събитието – ТУК или под линка към тази публикация, поместена във Фейсбук страницата на hiphoparena.bg ето ТУК.

 

 


Свързани новини
Интервю 0 1152
Тежка болест тръшна Спенс на хамак! Страда от WHOYOUBOL
07 Септември 2015, 15:00
„Сега ми викат „пенсионер“, забравяйки, че бяха новобранци в СССР“, гласи една мъничка част от текста на Спенс към последната му песен „Who You Bol”. Етикетите, засягащи дългогодишния му творчески път, опит и възраст, които периодично този и онзи му лепят,..
Интервю 2 1590
Какво стана, бе, Спенс? (В хип-хопа ли си, в чалгата ли?!) (I част)
19 Февруари 2016, 16:00
Преди около месец журналист продаде Спенс на чалгата. Тогава гръмна новината, че чалгата е купила БГ рапа само защото рапърът направил участие в попфолк клуб. След тази „бомбастична“ статия съвсем търпеливо изчакахме, до днес, да видим какви ще са резултатите..
Интервю 0 1683
Спенс: Всички искат да създават рап вълни, а същевременно вадят кухи песни без послание?! (II част)
22 Февруари 2016, 12:00
На какво или на кого се е продал Спенс, в крайна сметка, си е негова работа. Но все пак, за пропусналите, ТУК може да намерите последните пояснения от първо лице по казуса. Ето и останалите теми, които с рап-ветерана засегнахме, свързани най-вече с българския..

Коментари
Подреди по
0
tosho b.
преди 2 години
nali kaza che shte izkarva chalga parche?

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+