SLIM: Подобните на мухата във всяко нещо търсят да намерят лошото

2435
06 Юли 2016, 15:17

Слимарата продължава да не отразява Imera, поне не и директно, който преди дни го diss-на с парчето „От сърцето и душата“.

 

По-рано днес в 50stotinki бе публикувано интервю с младото MC, чийто акцент падна върху легендарното MC от Sniper Records.

 

Imera обясни пред Ильо, че не е имал за цел да нахрани Slim за рожденния му ден и това се е получило случайно. Твърди също, че има респект към Slim, но той е насочен единствено към творческия период на снайперисткото момче в миналото.

 

В момента MC-то от „5 o’clock“ не симпатизира на текущите опити на Slim да прави музика. Представя себе си като един доста разочарован фен на човека, който е създал стойностен албум като „Филмотека Slimisimo“ (2002) и който в момента се е насочил към другата крайност.

 

Именно огорчението е подбудило Imera да пусне „От сърцето и душата“ (diss), за да изкаже гласно своето мнение, тъй като Slim е бил от хип-хоп артистите, които чрез продукцията си е успял да му повлияе, да го докосне и да го изгради като личност (виж цялото интервю ТУК).

 

Същевременно няколко дни Slim си трае и все още не е реагирал нападателно към Imera, както феновете очакват. Не се знае още дали ще отвърне на diss-а с diss, но пък публикува притчи в профила си във Фейсбук, които някой считат за целенасочени намеци към младока. Ето какво гласи пост от преди малко, а вие си направете изводите дали е пуснат умишлено няколко часа след излизането на интервюто с Imera, или пък е случаЕност?!

 

Ако попиташ някоя муха дали тук наоколо има цветя, ще отговори: „Не знам, там, долу в дерето има консервени кутии, тор, нечистотии“, и ще ти изреди всички мръсотии, върху които е кацала. Обаче, ако попиташ една пчела дали е видяла някоя нечистотия наоколо, ще ти отговори: „Нечистотия ли? Не съм видяла такова нещо; тук мястото е пълно с миризливи цветя“, и ще ти изброи един куп градински и полски цветя. Значи мухата знае само къде има нечистотии, а пчелата знае, че ей там има една лилия, по-нататък – зюмбюл и т.н. Доколкото съм разбрал, някои хора приличат на пчелата, а други – на мухата. Подобните на мухата във всяко нещо търсят да намерят лошото и се занимават с него. Те не виждат никъде нищо добро. А подобните на пчелата търсят навсякъде да намерят нещо добро. Повреденият човек мисли по повреден начин, възприема всичко „отляво“, всичко вижда наопаки. А който има добри помисли, каквото и да види, каквото и да му кажеш, ще го възприеме е добър помисъл." (св.Паисий Светогорец)

 Коментари
Подреди по
-1
Howdy
преди 3 години
Shiver me timbers, them's some great innafmotior.

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+