След 4-те луни с Цвети Янева, 100 кила избухва с Лили Иванова, Rick Ross и French Montana

1254
15 Юни 2015, 20:23

Един от най-хитовите изпълнители в българския музикален шоубизнес - 100 кила - е реализирал няколко проекта, за които дълго ще се говори.

 

Колаборацията му с легендарната естрадна певица Лили Иванова, както и тези - с американските рапъри Rick Ross, French Montana и Meek Mill, които скоро ще са факт, ще се харесат дори на най-върлите му хейтъри! Такава заявка даде самият Явор Янакиев, както е истинското име на артиста, пред репортер на HotArena!100 КИЛА & 4-ТЕ ЧЕРВЕНИ ЛУНИ

 

Изминаха само няколко дни, откакто излезе парчето „4 червени луни“ на популярния рапър съвместно с Цветелина Янева, а вече е тема № 1 сред меломаните. Проектът им стана повод за редица спорове, дори получи и критики, но дали са всъщност са обективни?

 

На този въпрос отговаря 100 кила пред HotArena, като разкрива и всички останали подробности около колаборацията си с певицата от музикална компания „Пайнер“:

 

„На 22 септември до 28 септември се пригответе за нещо, което цялата човешка раса все още не познава. Тогава ще действа явлението 4 червени луни, което е най-изследваното в историята. Така кръстих и парчето ми с Цветелина Янева, защото:

 

всеки път, когато има 4 червени луни в една година, се случва нещо, което хората не разбират!“.

 

100 кила добавя още, че цялостният му проект остава неразбран от хората, но е сигурен, че те ще намерят себе си в песента тепърва.

 

Друг въпрос, който „гложди“ меломаните, е, кой - кого е потърсил за осъществяването на „4 червени луни“. Ето и специално разяснение за любопитните:

 

„След като направих парчетата с Лора Караджова („Спуснати завеси“, „Цяла нощ“), Маги Джанаварова („Моето радио“), преди това - „Виновен“, заедно с Bobo, дойде време да разширя капацитета на работата ми.

 

След като чух последните три проекта на изпълнителката Цветелина Янева, добих представа и симпатия към нея, и реших да я поканя за едно съвместно парче, което аз кръстих „4 червени луни“.

 

И добавя: „Парчето е супер! То е дело на Jabulah Ent.новаторска продуцентска компания, за която аз вече работя. Те направиха и парчето с Дичо („Дяволският град“).

 

Всичките тези парчета, които изредих, са минали през моята ръка. Да правя такива колаборации – за мен е било важно винаги, защото така показвам, че мога да работя и за други изпълнители, мога да правя музика за различни стилове, мога да пиша текстове за поп или R&B артисти. Текстовете на Маги Джанаварова и Лора Караджова, както и на Цветелина Янева в момента, са мое дело.

 

Става дума за готини неща! Голяма част от хората са предубедени... Нека бъдем честни! Трябва да се гордеем, че има такава тупалка „4 червени луни“. Звучи авторско, няма откъде да е откраднато! Преди това сме виждали как новите песни на около 20 изпълнители се оказват крадени – пускаш Shazam-а и веднага ти изписва Wiz Khalifa или Братя Аргирови. Кой откъде е крал... Говорим за авторски проект, за яка визия! Световно ниво!“.

 

100 КИЛА vs. VBOX7

 

„4 червени луни“ в момента е достъпна само в сайта за видеосподеляне YouTube, тъй като 100 кила е крайно разочарован от „схемите“ на другия известен за нашите ширини видеопортал– vbox7. Не одобрява политиката им за работа с артисти, тъй като печелят пари на чужд гръб:

 

„Постоянно пускат рекламни клипове върху нашите видеа. Аз не съм получил 1 стотинка. Помолих ги да махнат всичките ми клипове и повече във vbox7 да няма видеа със 100 кила. Така че, искам да помоля моите фенове, да търсят 100 кила единствено и само в YouTube, защото vbox7 нямат култура на работа и държание“.

 

100 КИЛА & 100-TE ГАЙДИ

 

Патриотичното парче на 100 кила „100 гайди“, което излезе преди около месец, също е една от причините рапърът да се разочарова от vbox7. Ето какво точно се е случило:

 

„Изведнъж парчето ми „100 гайди“ попадна в техния Топ40, и те взеха да ми го махат. Как ще махаш „100 гайди“ от топа?! Това парче трябва да се чуе от бабата до пеленачето. Това нещо трябва да стои на първа страница всеки ден. Да се събуждаш и да си лягаш с него. В 12 часа, когато влезеш във vbox7, трябва автоматично да започва!

 

На хората им отърва да казвам: „Аз съм наркоман, аз съм пияница“. А когато кажа: „Аз съм патриот, братле, грижа ме е за България! Сега ще направя едно парче за родината“, не вярват.

 

Ние сме Божии творения, на Господ приличаме. Аз съм Господ! Всеки един от нас е Господ. Съжалявам, ако те обижда (към хейтърите). Свиквай!“.

 

100 КИЛА & VERSACE

 

100 кила е един от емблематичните представители от мъжки пол в родния шоубизнес, които са си изградили свой стил на обличане. Модата не е чужда за изпълнителя и този факт не е убегнал на световноизвестния гигант Versace. Ето какво разказва Явор Янакиев за „връзката“ му с модната марка:

 

„На хейтърите ще им кажа, че съм получил имейл от Versace Official, в който ми обясняват, че може би ще пуснат парчето „4 червени луни“ в техния канал. Ти знаеш ли въобще какво значи това?! Аз знам, че даже не си минавал покрай магазина да го видиш, пък камо ли да знаеш кой е Versace.

 

А ти знаеш ли, че аз съм излязъл от бедно семейство, от социални грижи. А сега ми викат: „Добър ден, г-н Янакиев! Заповядайте, за да Ви покажем новата ни колекция. Може и да не плащате днес!“. Как се стига до там? Знаеш ли? Не знаеш! (отново към недоброжелателите)“.


На последно място, но за сметка на това от най-голямо значение, 100 кила открехна завесата, в която бяха забулени, до този момент, бъдещите му творчески планове. Той ще изстреля няколко мощни музикални куршума, а ето какво всъщност можем да очакваме от него в най-скоро време:

 

„Поздравявам всички останали позитивни хора с този страшен трак и да им кажа, че в края на седмицата излиза още 1 мой трак! И така ще бъде завинаги!

 

Имам парче с Лили Иванова, French Montana, Mееk Mill и Rick Ross! Честито! Очаквайте ги!

 

Проектът с Лили Иванова е страхотен! За съжаление, на моите хейтъри, ще кажа, че и на тях ще им хареса!“.

 

 


КАЛИНА ВАСИЛКОВА
Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+