Silent City – Тряя стана, ма не моа (УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА)

1801
06 Ноември 2016, 14:10

Silent City се опитаха да станат да чуят хорските брътвежи, но не успяха. Парчето излиза през платформата на Facing The Sun и видеото е режисирано от Bashmotion. Смесването и мастерирането са дело на Виктор Добрев (FB). Аранжиментът е на Римо.

 

 

Тракът, в който момчетата са описали последиците от тежка вечер, отново поражда противоречиви фенски настроения. В последния куплет на самата песен също е засегната и тази тема. Истината е, че Артистът е свободен да твори, а това, което му е присърце, е друг въпрос  дали ще получи одобрение от масата.

 

 

Разбира се всеки има право на собствен вкус и мнение. Но едно е сигурно - момчетата от „Тихия Град” няма да спрат да правят онова, което им харесва и за верните си фенове те винаги ще са на прав път.

 

 

По този повод, съвместно с hiphoparena.bg, Silent City обявяват игра. Това е наградата:

 


 

Ще я спечели този, който види нарочно допуснатата грешка в клипа. Отговорите си може да давате в коментарите под поста във Фейсбук със статията, както на нашата страница, така и в официалния профил на Silent City. Нужно е да посочите самата грешка и на коя минута във видеото я виждате. Успех на всички!

 

 

И не забравяйте за стойностната продукция винаги ще има ценители.

 

АПОСТОЛ ЧАКЪРОВ
 

 


Свързани новини
Рапърски Истории 1 2284
Masurski (Silent City): Музиката в момента страда, защото бизнесът в нея преобладава
10 Май 2016, 15:05
Masurski представи новото им парче с Rimo Silent City „Ти да си добре“ в студиото на предаването „ДНЕС“ по BGonAir TV. Николай Георгиев, както е истинското име на артиста, обясни пред водещата Константина Живова, че изразът „Ти да си добре“ е употребен..
Рапърски Истории 0 2774
Защо Silent City „смениха“ жанра?
10 Юли 2016, 11:40
Публикация във Facebook страницата на дуото Silent City, или по-точно краят й – „кофти жанр... добре, че го сменихме“, притесни феновете на Римо & Масурски. Подпитани от почитателите си какво точно имат предвид, момчетата уточняват, че този статус..
Рапърски Истории 1 3961
Silent City при Милен Цветков: Продадоха ли душата си на дявола?
20 Юли 2016, 15:44
Silent City гостуват в „Часът на Милен Цветков“, за да представят новата си песен с Мария Маринова – „Филм“. Уточняват, че парчето не трябва да се приема като подигравка, а като укор. А кого всъщност укоряват? Masurski: Пускаме песен и получаваме..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+