Silent City при Милен Цветков: Продадоха ли душата си на дявола?

4437
20 Юли 2016, 15:44

Silent City гостуват в „Часът на Милен Цветков“, за да представят новата си песен с Мария Маринова – „Филм“. Уточняват, че парчето не трябва да се приема като подигравка, а като укор.

 

А кого всъщност укоряват?

 

Masurski: Пускаме песен и получаваме на лично съобщение: десетки защитници на хип-хопа, на ъндърграунд хип-хопа, които ни казват, че с всяка една песен, която не е рап, ние сме се продали. Не сме били истински...

 

Rimo: Те даже не говорят толкова много за продажбата като цел финансови и материални изгоди да получим. А едва ли не - че сме продали душата си на дявола...

 

Момчетата от Silent City препратиха Милен Цветков към неговите лични несгоди с анонимните критици. Водещият им разказа, че такива съобщения е получавал, че ако се е влияел от тях, да е изчезнал отдавна от ефир. Посъветва ги да не обръщат внимание на тези хора и да правят каквото им е на сърце.

 

Според Масурски обаче е по-здравословно и да изливаш, а не само да поемаш...

 

Rimo: Не, че нас ни събаря това нещо. Аз се справям вече много добре вече с това. Нямам проблем с това какво говорят. Хейтърите ще говорят винаги и всякакви неща.

 

Дали наистина, в крайна сметка, Римо и Масурски сменят окончателно стила?

 

Ще го сменят с всяка нова тяхна песен!

 

Последното им парче, например, с Мария Маринова „Филм“, е смесица между рап и drum & bass.

 

Разкриват, че просто осъвременяват творчеството си. Отдават респект на всички, които искат да върнат старото звучене и да живеят в него, но не смятат за редно, че точно такива хора трябва да хейтват останалите, които искат да се развиват и променят.

 

Римо заключи лаконично, че все пак - ретрото винаги се връща!

 

 


Свързани новини
Рапърски Истории 1 2537
Masurski (Silent City): Музиката в момента страда, защото бизнесът в нея преобладава
10 Май 2016, 15:05
Masurski представи новото им парче с Rimo Silent City „Ти да си добре“ в студиото на предаването „ДНЕС“ по BGonAir TV. Николай Георгиев, както е истинското име на артиста, обясни пред водещата Константина Живова, че изразът „Ти да си добре“ е употребен..
Рапърски Истории 0 2993
Защо Silent City „смениха“ жанра?
10 Юли 2016, 11:40
Публикация във Facebook страницата на дуото Silent City, или по-точно краят й – „кофти жанр... добре, че го сменихме“, притесни феновете на Римо & Масурски. Подпитани от почитателите си какво точно имат предвид, момчетата уточняват, че този статус..

Коментари
Подреди по
0
Taran
преди 4 години
Good to see real expertise on display. Your cotiributnon is most welcome.

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+