Silent City представят новия си албум „От хората за хората“

2261
28 Март 2017, 14:27

След непоисканите съвети и излишното даване на акъл как точно Римо и Масурски от „Silent City” да развиват своето творчество или по-точно - как да не го, дуото сякаш се мотивира от всичко случило се и ето – момчетата са тук с чисто нов четвърти студиен албум „От хората за хората“. Веднага след него започват да работят по следващия.

 

 

Интересното е, че 10-те селектирани трака, които влизат в него, не са правени някога и залежали в харддисковете им, а се приготвят на момента и всяка песен, която стане готова, веднага се пуска в YouTube с линк за безплатно изтегляне.

 

 

Единственото условие, към което Silent City са се придържали тук, е да не се съобразяват с чужди музикални предпочитания, а само със своите собствени.

 

 

Вече 7 от парчетата са налице (чуй и виж ТУК), както и бонус тракът на Масурски „Моето време“, благодарение на онези, които са си поръчали „От хората за хората“ на физически носител предварително. А за контакти и още поръчки, може да попитате ТУК.

 

 

Преди два дни излезе и „Осил“ (prod. by RustY), която на този етап няма да бъде включена в компилацията.

 

 

По звуковата част на албума работи D-ZastA, а SHIRO действа по цялостната визия. Ice Cream Beatz, PNS, Kolev и ArtimoX са зад бийтовете.

Свързани новини
Рапърски Истории 1 2285
Masurski (Silent City): Музиката в момента страда, защото бизнесът в нея преобладава
10 Май 2016, 15:05
Masurski представи новото им парче с Rimo Silent City „Ти да си добре“ в студиото на предаването „ДНЕС“ по BGonAir TV. Николай Георгиев, както е истинското име на артиста, обясни пред водещата Константина Живова, че изразът „Ти да си добре“ е употребен..
Рапърски Истории 0 2777
Защо Silent City „смениха“ жанра?
10 Юли 2016, 11:40
Публикация във Facebook страницата на дуото Silent City, или по-точно краят й – „кофти жанр... добре, че го сменихме“, притесни феновете на Римо & Масурски. Подпитани от почитателите си какво точно имат предвид, момчетата уточняват, че този статус..
Рапърски Истории 1 3968
Silent City при Милен Цветков: Продадоха ли душата си на дявола?
20 Юли 2016, 15:44
Silent City гостуват в „Часът на Милен Цветков“, за да представят новата си песен с Мария Маринова – „Филм“. Уточняват, че парчето не трябва да се приема като подигравка, а като укор. А кого всъщност укоряват? Masurski: Пускаме песен и получаваме..
Любопитно 0 1802
Silent City – Тряя стана, ма не моа (УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА)
06 Ноември 2016, 14:10
Silent City се опитаха да станат да чуят хорските брътвежи, но не успяха. Парчето излиза през платформата на Facing The Sun и видеото е режисирано от Bashmotion. Смесването и мастерирането са дело на Виктор Добрев FB. Аранжиментът е на Римо. Тракът,..
Любопитно 0 1859
NDOE се бори в 5 категории на годишните награди на BG RADIO 2017! Young BB Young и Silent City също са в кюпа (Подробности)
27 Март 2017, 12:30
Новото NDOE влезе в наградите на BG РАДИО и като за „добре дошъл“ е номиниран в няколко категории! Той ще се бори с куп други музикални муцуни за БГ ПЕСЕН със: „Зебра“, „Уж, говорим“ ft. Alex & Vlady, „Bibi Song” ft. Young BB Young. Номиниран е..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+