Shadow Lab. продължава инерцията на продуктивността си с HAPPY END на Secta & N. Kotich

2302
10 Май 2016, 17:55

Shadow Lab. пусна 6-ия си клип на 6-ото си парче от началото на годината. Лейбълът преди минути извади песента „Happy End”, в които главни действащи лица са N. Kotich и Secta.

 

След „Ефектът пинг понг“, „Yin Yang”, „Тая игра не се брои“, „Леш“ и „Кралят на хаоса“, дойде ред и на „Happy End”, което бе представено като:

 

Едно бързо, семпло, но ефикасно видео дело на N.K Films обединява двама болни и вглъбени в себе си: SECTA official и N.Kotich!“.

 

Ако Shadow Lab. поддържа същото темпо в създаването и разпространяването на музикална и видео продукция, нищо чудно равносметката в края на 2016 да сочи, че това е най-активният лейбъл у нас за периода.

 

Екипът продължава да работи с пълна сила, като има и нов момент – N.K Films ще заснемат част от видеата, предвидени да станат част от втория сезон на поредицата ONE SHOT на Facing The Sun.
 


Свързани новини
Видео 0 120
Загадка: N. Kotich е кралят на Хаоса или кралят на Танца?
26 Април 2016, 13:23
Съвременната интерпретация на Котешкия марш, а именно танците на N. Kotich върху парчето му Хвани ме ако можеш на премиерата на последния микстейп на XPRSN Sound Vandalism 2 Преди броени дни N. Kotich се провъзгласи за „Кралят на хаоса“, за което свидетелстват..
Видео 0 2069
Тотален хаос! N. Kotich предизвика мелета и безредици в кв. Капана в Пловдив
05 Май 2016, 13:23
Вандализъм и хаос обвзеха уличките на кв. Капана в Пловдив, а причината стана младият артист N. Kotich. При всичките „опасни“ масови сцени няма пострадали, тъй като те бяха планирани и отработени предварително по сценарий и са част от новото..

Коментари
Подреди по