SANTRA & DEE търсят своето МЯСТО И ВРЕМЕ

4161
23 Февруари 2017, 13:38

DEE и SANTRA представиха своето съвместно парче „Място и време“.

 

 

SANTRA отново демонстрира своите неподражаеми гласови данни, а безспорният талант на Николай Николов – X и Mr. Zaikov в композирането отново се проявява на високо ниво.

 

 

В направата на музиката и аранжимента са взели участие и самите изпълнители на чувствената песен.

 

 

От друга страна това е второ поредно парче за DEE, в което той пее на български език. Интересен момент в трака е, че музикантът не рапира, а пее. Все пак неслучайно статуетките за „R&B изпълнител на годината“ и „Хост на годината“ на хип-хоп наградите се озоваха в неговите ръце.

 

 

Лавирането му между рапа, R&B и поп-а, и като цяло – всичките му стилови експерименти, най-вероятно в бъдеще време ще бъдат все по-често срещано явление.

 

 

Драматичното парче е подплатено с не по-малко драматично видео, което е дело на BASHMOTION, който е предпочитаният за SANTRA режисьор години наред.

 

 

Най-силните кадри са финалните, показващи фаталният край на една връзка, която не може да съществува хармонично в действителността, поради което търси своето друго място и време.

Свързани новини
Интервю 0 2404
Dee: Радостен съм, че се изхранвам изцяло от музиката!
11 Юли 2015, 12:54
До края на годината от лейбъла P.U.R.E. The Movement, чиито създатели са рапърите Dee и Х, ще излязат два албума на изпълнителите, както и техни 4-5 нови парчета, към които ще се заснемат и видеа! Радомир Юнаков, както е истинското име на Dee, отговори..
Видео 0 2460
FAKE или REAL са Dee & X? (Разговор за Sniper Records, поп фолка & Мария, и още...)
08 Юли 2016, 13:32
Dee и X в „Primetime с Hoodini“! Домакинът на предаването Стоян Иванов Hoodini отново не пести неудобните въпроси и както винаги – и този път успя да измъкне интересни истории изпод езиците на своите гости. Водещият върна за кратко Dee в близкото..
Шоу 0 1384
Dee: Вадя парче със Сантра!
02 Август 2016, 13:59
Dee в рубриката на в. bdquo;Шоуldquo; - bdquo;Ало, как си?ldquo; bdquo;Тъкмо пътувам в едно такси, канен съм на едно чеверме с баща ми и наши много добри приятели. Отивам да гърмя стабилно. Напоследък ми се случват само хубави неща. Вирея от щастие..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+