Само за ценители! Qvkata DLG & Madmatic - „Човекът, който се смее 1“ вече на физически носители

4615
02 Юни 2016, 08:00

5 години след създаването му и 10 месеца по-късно, след като бе пуснат за свободно слушане в сайтовете за видео споделяне, албумът „Човекът, който се смее 1“ на Qvkata и Madmatic ви чака за пръв път и на физически носител. 

Варненският тандем зарадва ценителите и колекционерите на дискове с 5 броя „Човекът, който се смее 2“, които моментално намериха своите нови притежатели. 6 дни по-късно избухнаха с цяла партида „Човекът, който се смее 1“, от които все още има бройки. Ето как може да се сдобиете с копие: 

Madmatic, Qvkata и БОРО ПЪРВИ скоро ще пускат и тениски с логото на Голям Юс. След запитвания, от страна на феновете, Mad-а издаде, че продължението на „Голям Юс“ идва и Том 2 се задава. 

Всъщност тази информация може да успокои фена Симеон Николов, който преди десетина дни обезпокоен написа в страницата на Qvkata:

 

Явка, верно ли е, че ще спираш да правиш песни? Не го прави“.

 

Е, не е вЕрно!

 

Доколкото стана ясно от един от постовете на Madmatic, на 26 май е снимал клип, а доколкото стана ясно от следващия му, на следващия ден, всичко е минало както трябва: „Убихме ги и се получи страхотно!“. Заради бързите и доволни резултати от снимачния ден, феновете се осъмниха, че е заснет следващият ONE SHOT с участието на Madmatic. От Facing The Sun вчера издадоха, че днес, в 16:30 часа, пускат следващото one shot видео. Остават броени часове, докато разберем - има ли нещо вярно в догатките...

 Коментари
Подреди по
0
Gesha
преди 3 години
Bravosss moikiiiiii

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+