Промо епизод на FUNKДЪРГРАУНД: Гости - Bboy Fuego и Bboy Swipy

3800
02 Май 2017, 16:24
Първите гости на водещите – DJ Bosskar Wild & Bboy Mochacho - в най-новото предаване, посветено на фънка, хип-хоп и ъндърграунд културата „Funkдърграунд“, са Bboy Fuego (Monstribe & MZK) и Bboy Swipy.
 

 


Очаква ви разговор за творчеството и инспирациите, придружен с много музика, който ще Ви накара да размишлявате дълго над повдигнатите теми. Първият епизод на „Funkдърграунд“ излиза на 13 май. Но промото вече е налице и зазвуча на честотите на радио BINAR, радва се и на online streaming - видеата ще се качват в официалния YouTube канал на медията, поместена е и специална секция на предаването в сайта binar.bg - виж ТУК. Подробностите за гостите ви чакат отдолу, а под тях ще видите и визуално за какво иде реч.
 
 
Наско Маринов a.k.a Swipy танцува активно Breakin’ от 1999г. до 2010г., оттогава насам се занимава с най-различни неща, но основното мy хоби, ако може така да се нарече, е да лети с парапланер. Обича природата и нейния глас и отвисоко, както казва той,  може да слуша  най-добре!
Водещ е на редица състезания по брейк денс и други, предимно свързани с екстремните спортове. Нещо, което никога не е очаквал да прави, но приятелите и хората около него го преоткриха.
Автор е на различни статии, свързани с гореизброените начинания в известни и не толкова известни медии и списания!
 
 
Маргарит Петков, по-познат като b-boy Fuego (MonsTribe/Mighty Zulu Kinz)
Световен шампион за 2007 г. в Швейцария на Octagon World Rumble  1 vs 1, както и в Холандия 2008 – Autumn Maddness 2008 5 vs 5. Печелил е над 100 състезания по света.
От Riptor до Марги, президента на Mighty Zulu Kingz - Alien Ness, (Mighty Zulu Kingz/Zulu Nation)    представител на първия официален брейк денс отбор в света - той е Fuego (огън).
В качеството си на танцьор, жури и организатор се е докаснал до хип-хоп легенди като Krs One и Masta Ace.

 
Свързани новини
Любопитно 1 2629
Стартира FUNKDERGROUND - предаване, посветено изцяло на фънк, хип-хоп и ъндърграунд културата!
24 Април 2017, 17:12
По-скоро отколкото очаквате ще ви налази Funkderground - радио предаване с live stream, посветено изцяло на фънк хип-хоп и ъндърграунд културата в България и по света. Обхваща минало, настояще и бъдеще и цели да инспирира, информира и дискутира всичко..

Коментари
Подреди по