Право на отговор от Виктор Йорданов a.k.a V:rgo (... относно интервюто с F.O.)

13042
19 Юни 2018, 20:37

Публикуваме текста на правото на отговор на Виктор Йорданов, познат в музикантските среди като V:rgo, относно материала „F.O.: Приготвяме 3 албума: сборен от артисти на Zanimation, „До, ре, ми, ФО“ и „Митеви““, в който името му бе замесено, а причината - наше запитване към F.O. по конкретен конфликтен казус, в който пряк участник е и V:rgo.

 

Нашите фенове, които ни следят и са имали допирни точки с нас, знаят, че никога не бихме забъркали такава интрига, каквато той създаде в това интервю.

 

И винаги съм бил искрен с почитателите си, за разлика от него. Това, което е казано от F.O., е долна лъжа и всеки може да разбере истината, ако иска да я знае!

 

Твърдението, че си правя ПР на негов гръб, е неоснователно. Точно обратното е - ние няма какво да спечелим от спора, за разлика от него, тъй като отдавна започна да залязва от сцената. Броят на участия, гледания и търсене говорят сами по себе си.

 

Няма какво да добавя, освен, че хората отдавна научиха що за стока е и как навъртя интриги в цялата сфера, заради лични комплекси. Жив и здрав да бъде както той, така и семейството му!“.


Свързани новини
Любопитно 0 13329
Първото по рода си събитие „НОВА ВЪЛНА“ събира най-актуалните BG (т)рап изпълнители (30 юни, к-с „Сила“)
20 Май 2018, 11:58
BLING ENTERTAINMENT, с подкрепата на HIPHOPARENA.BG, Ви представя първото по рода си събитие – „НОВА ВЪЛНА“! Концертът на живо ще събере на една сцена топ имената в българския трап - Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou! Фаворитите на меломаните..

Коментари
Подреди по
-8
Georgi Ivanov
преди 2 години
Значи F.O. го питат по интервю кво му е мнението за вирго. Той си го казва и за това се почват дисове рязане на гуми и подаване на жалби. Това ли е примерът на бг рапа. Тоя дето в диса му имаше две рими за фо и другото за амфети козове и лайна. И после вика аз не пуша и съм против това. Тоя дето се хвалеше ее аз преби фото ала бала. И вика фо си правил пи ар абе не беше ли ти тоя дето шейрваше драмата навсякъде ако твой то не е за пи ар то аз не знам какво значи това. Бахти и искренният с феновете си няма ЩО. Бик интригант лъже и правил схеми Еми то тея старите от занималнята го правят това. Добре че беше лейбала да ги научи да правят рап после тръгнаха да го правят сами и почнаха да се заяжда с явката. Другия белият рик рос на бг рапа тоя дето в песните му и една дума няма смисъл тръгва да отговаря на диса на фо с инстаграма и мадлипз ебахти и утре парните звезди имаме. F.O. се е доказал на сцената а вие си търсите евтина драма нещастници. Както гласи заглавието на новогодишни хит на фо..
-9
Instakilla
преди 2 години
super prav si e v:rgo, f.o. e zamrqla rabota ;D
-3
оня там
преди 2 години
Не знам да се смея или да плача, честно.

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+