Поалина: В мен живеят 5-6 човека и никой няма нищо общо с другия

2961
20 Май 2016, 15:48

Коя е Поалина? Ако питаме хората в хип-хоп средите, повечето ще отговорят: „Това е онази русата мацка от музикалния лейбъл „Highass“, която може да рапира“. Но същият този въпрос, зададен на самата Поалина, придобива друг отговор, при това - неочакван:

 

Ние сме няколко. В мен живеят около 5-6 човека. Абе... party! И никой няма нищо общо с другия...“.

 

Препитването на Поалина обаче не се изчерпва до тук. Ето какво още репортер към HIPHOPARENA успя да изкопчи от нея:

 

- Откакто си се появила на родната хип-хоп сцена, си най-продуктивната рапЕрка. Няма да те питам как се зариби да слушаш рап музика, а как се нави да започнеш да правиш такава. Кога всъщност започна? Как се случи всичко?

 

- Всичко започна с „Такоата“.  По принцип с T.H.A. се познаваме от деца. Знам и абсолютно цялата му продукция и един ден просто ми хрумна, че ще бъде интересно ако направи съвместно парче с Каската и Андре. Той се съгласи с мен и ме покани и аз да влезна в трака. В началото се дърпах, но после реших, че  ще пробвам и ако ми хареса, това значи, че съм си намерила още едно хоби. PEZ  ни направи як бийт и така станаха нещата.

 

- В България вероятно доста мацки искат да рапират, но не на всички им се отдава. На теб ти се получава и има интерес към теб, атрактивна си. Привилегия ли е да си жена в тази сфера? Какво ти носи участието ти в нея?

 

- Ами както казах по-горе - за мен това е хоби и ми доставя удоволствие, а дали се получава или не -хората си преценяват. Радвам се, когато ми се радват. А относно другите момичета, които рапират, мисля, че има много добри, за които тепърва ще чуваме.

 

- Имаш реализирани 9 клипа, поне в YouTube толкова ги преброих. А колко демо записи си скатала досега и не си ги пуснала за свободно слушане?

 

- Няма скатани, има чакащи, защото реализацията на един клип не е лесна и отнема време.

 

- Колаборациите, в които участваш, са предимно с T.H.A., Lexus, Kaskata и Liter Jack. Това ли са хората, с които най-добре се сработваш?

 

- Да, като добавим също Андре и Ямаеца.

 

- Работиш ли с някой друг артист, освен горе изброените, по бъдещи проекти?

 

- Да, ще има изненади, но ако ви кажа, ще трябва да ви убия :)

 

- Ако съдим по гледанията, „Такоата“ ли е най-големият хит, в който и ти си замесена?

 

- За сега да, но мисля скоро да пусна едно порно и съм сигурна, че то ще стане още по-голям хит хаххаха... Шегувам се, разбира се, надявам се скоро да задминем успехите на „Такоата“.

 

- Как виждаш хип-хоп музиката в България в момента. Бизнесът ли преобладава в нея или изкуството. И как трябва да бъде според теб и занапред?

 

- Моето мнение е, че двама-трима правят бизнес, двайсетина други се опитват, като правят посредствена музика и рекламен рап, а всички останали го правят за музиката и защото им идва от вътре... И точно на тях им пожелавам един ден да изкарват пари от това, което правят!

 

- Една песен с клип струва не малко пари. Как се справяш с разходите по музиката, възвръщаеми ли са или както много други такива артисти повече влагаш в нея, отколкото получаваш?

 

- За това се грижат моите продуценти от HIGHASS ENT. Моята задача е да правя тракове.

 

- Преди 2 дни извади „Kick in the door” с Lexus, но вероятно в момента работиш и върху други тракове. Издай ни какво предстои да чуем от теб. Някой летен хит планирала ли си?

 

- Предстоят много неща от мен, някои от които са от новия проект  „HIGHASS and FRIENDS”, от който първият сингъл ще излезне до седмица-две. А относно летните хитове, те не се планират, освен, ако не са от рекламния рап :)

 

 

 

 

 Коментари
Подреди по
-1
2mx7gw
преди 4 години
a в теб живеят 5-6 деградирали нещо си,не се знае какво
-6
OPA
преди 4 години
VUV NEQ JIVEQT 4-5 LEKI JENI (K.U.R.V.I)
-1
wfh56p
преди 4 години
bate (OPA) siguren sum che si mechtaesh za neq

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+