По – малко от седмица до Back Тo Тhe Unity Vol.7!

2110
13 Юни 2016, 11:02

Уважаеми фенове, остава по малко от седмица до седмото издание на „Back To The Unity“. Време, в което да се подготвите  психически и физически за този зверски лайв. Събитието, което ще се проведе идната събота (18.06.) е под надслов „Под открито небе”,  тъй като ще се състои в емблематичното място в Борисовата Градина – „Маймунарника“.

 

Организаторите напомнят за огромния капацитет на мястото от 2500 души, като обобщават, че това далеч няма да бъде обикновен концерт, а цял хип- хоп форум, включващ всички аспекти на тази култура : Mc’s / B-Boys /Dj’s / Graffity artists / Beatbox Artists.

 

Вече е ясен пълният лайн-ъп:


****MC'S****


F.O.
SPENS
THE TOP STOPPERS
DRS+
X-TEAM
LOGO 5
УМА И ДУМА
KERANOV & JAY
SO CALLED CREW
SECTA
ATILA
FARS
MD BEDDAH
SILENT CITY
5 O'CLOCK
L.A.C.
THE CREW
BOBARO


 
****DJ'S****


 
AKASHA
UNKLE BILLY
XONIC
 


****B-BOY****
 


MONSTRIBE
 


****GRAFFITY ART****
 

INK CREW


 
****BEATBOX****
 


BUSTO
SPRITE
ISKRATA
TRASHER
 

 

 

Наистина няма съмнение, че вечерта ще е грандиозна и всеки, който е присъствал на поне едно от предните супер успешни  издания, знае, че лудницата е гарантирана.

 

Въпреки че „Под небето” има място за всички, организаторите призовават за навременното закупуване на билети, тъй като бройката е ограничена. Така че грабвайте си приятелите и доброто настроение и на 18 юни всички там! Обединение! И нека бъде HIP – HOP!

АПОСТОЛ ЧАКЪРОВ


Свързани новини
Любопитно 0 1328
Back To The Unity разкри първите 7 имена, които ще вземат участие в 7-ото му специално издание ПОД НЕБЕТО!
28 Май 2016, 16:52
4 артисти и 3 групи са първите оповестени участници, които администраторите на страницата на събитието BACK TO THE UNITY VOL. 7 – ПОД НЕБЕТО излъчиха. F.O., SO CALLED CREW, ATILA, FARS, SECTA, 5 O’CLOCK, DJ UNKLE BILLY ще ви чакат на 18 юни в „Маймунарника“. ..
Любопитно 0 1055
Back To The Unity Vol. 7 разкри следващата седмица!
30 Май 2016, 21:25
След F.O., SO CALLED CREW, ATILA, FARS, SECTA, 5 O’CLOCK, DJ UNKLE BILLY идва ред и на новата седмица от имена. SPENS, THE TOP STOPPERS, LOGO5, KERANOV & JAY, LESHPER ART CREW, THA CREW и DJ AKASHA също ще бъдат част от седмото издание на „Back To..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+