Първото по рода си събитие „НОВА ВЪЛНА“ събира най-актуалните BG (т)рап изпълнители (30 юни, к-с „Сила“)

13251
20 Май 2018, 11:58

BLING ENTERTAINMENT, с подкрепата на HIPHOPARENA.BG, Ви представя първото по рода си събитие – „НОВА ВЪЛНА“!

 

Концертът на живо ще събере на една сцена топ имената в българския (т)рап - Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou! Фаворитите на меломаните ще „гърмят“ със своите хитове, които ще звучат с кристално качество, благодарение на ултра модерното техническо оборудване от CUE Rentall. Организаторите са Ви приготвили и специална изненада – гост-изпълнител, който е също сред най-актуалните и то от много време насам. Всъщност той ще придаде още повече колорит на вечерта и освен, че ще чуем бенгърите му, които всички сме наизустили до един, неговата личност ще ни забавлява през продължителността на цялото шоу.

 

А за осветлението... осветлението също ще бъде на световни висоти, направо думи не ни стигат, за да ви опишем каква атмосфера сме ви подготвили!

 

Музикалното зрелище ще се осъществи на 30 юни от 19:00 часа (вратите отварят в 18:00 часа) в мултифункционалната спортна зала към комплекса от ново поколение „С.И.²Л.А.“ (гр. Пловдив, ул. „Тракия“ №50).

 

За удобство на всички, които плануват да станат част от хип-хоп събитието на годината, ще подчертаем, че събитието е подходящо за лица под 18 години, а за спокойствието на възрастните - сградата е оборудвана с голям паркинг, където може да оставят колите си без излишни притеснения.

 

Билетите за „НОВА ВЪЛНА“ вече са пуснати в продажба. Цени:

 

- Сектор А – 15 лв. (12+)

- Сектор Б – 20 лв. (12+)

- ВИП – 150 лв. + включен кетъринг - (18+)

 

Може да ги закупите онлайн - https://bilet.bg/bg/events/nova-valna/486, или от обекти в цялата страна, които може да откриете в линка - https://bilet.bg/bg/pages/cash-desks.Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+