Първо се самосъхрани, после само се храни…

3909
19 Юни 2016, 17:41

Видеото към песента „Самосъхрани се”, на  рап дуото Jay & Керанов, излезе в началото на месеца без много фанфари, но за сметка на това парчето бързо набира популярност сред феновете.

 

Нека отдадем нужното внимание на това произведение излязлo от Zanimation, достойно да конкуририра и най - заплетените  криминалета.

 

Със звезден каст, клипът е режисиран, сниман и монтиран от талантливия бургазлия Борислав Янев, който стои зад Monologoo, който е и основният идеен мотор  на повечето видеа на Jay и Керанов.

 

Да не пропуснем да споменем, че зад инструментала стои Деян Димитров - 4PK, а миксът и мастерингът е на Радослав "Moz" Миланов .

 

Разбира се, текстът си е на Jay и Керанов , които и този път в прав речетатив показват защо са едни от най – разпознаваемите артисти на българската хип-хоп сцена.

 

Настанете се пред екраните, за да видите как един старозагорец и един бургазлия, освен на сцената и в живота, са тандем и в „мокрите“ поръчки. Бързо ще разберете поуката. Първо се самосъхрани, после само се храни...

АПОСТОЛ ЧАКЪРОВ

 

 Коментари
Подреди по
0
Hines
преди 3 години
Awesome you should think of soeimhtng like that

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+