Първият по рода си Хип-Хоп клуб отваря врати в сърцето на Пловдив

4624
28 Септември 2017, 14:29

Първият и единствен по рода си хип-хоп клуб отваря вратите си тази есен в града под тепетата. Безценното бижу се намира в сърцето на Пловдив и носи името Bling.

 

Клубът няма еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България, и има амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители.

 

Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, поглъщат съзнанието и ви потапят в Bling света на изобилието!

 

Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта.

 

 Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.

 

На почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.

 

Златният печат за стил и класа е сложен –

 Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!

 

Автор: Диляна ПетроваКоментари
Подреди по
-1
ДАРИНА
преди 3 години
Ние,пловдивчани, се преситихме от нощния шум на тези ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ НОЩНИ КЛУБОВЕ! Вашият нощен живот е НАШИЯТ кошмар на безсънието, защото децибелите ще събудят и мъртвите! :(

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+