Отборът на YOUNG BB YOUNG и DIM4OU вкара ГОООЛ във вратата на BG музиката

3997
13 Февруари 2018, 15:40

Бруталното видео към песента на YBBY & DIM - „ГОООЛ“, което може да гледате в канала на Facing The Sun в YouTube, отново е дело на режисьора Радостин Събев – Шошо и топ екипа му, начело с оператора Христо Генков и куп pro-та в киноиндустрията.

 

 

Продукцията е реализирана с мощната подкрепа на видео-продуцентите от Prime Productions – Цветелин Димитров и Иван Караиванов, реализирали също така и видеото към песента „Имаме цялото време“, колаборация между талантливите Алекс и Влади и пичагите от Young BB Young.

 

 

Новият „ГОООЛ“ ще напомня постоянно за себе си също и с огромна рекламна кампания от билбордове с визията на продукта, качени из цяла София.  

 

 

В клипа се намесват и екип за спец-ефекти и специален грим - Людмил Иванов, Людмил Николов, София Ракова и Елица Варадинова, преобразяващи тримата рападжии в азиатски „гангстери“, които по хумористичен художествено-измислен начин „тероризират“ и „взривяват“ град.

 

 

В кеча се мята и 3D факирът IVAN TRIDE, който доовкусява от време на време с щипка „аниме“, с което застройката е повече готова! J

 

 

Видеото е изключително Fun-ималистично, интересно и зарибено, с елементи на  пълен потрес, шикозен смях и добра душа в едно!

Не пропускай новото!

 

 

Специални благодарности на NU BOYANA FILM STUDIOS (Mr. Yariv Lerner, Ms. Kalina Kottas, Mr. Shimon Sabbah);

Свързани новини
Любопитно 1 3787
Най-добрият рапър за 2017 DIM избухва мощно в BLING на 16.02! Задавайте въпроси
09 Февруари 2018, 17:11
Снимка: Иван Ерменков 359 Hip-hop Awards 2018 08.02.2018Роден и израснал във Варна, Варна, DIM вдига платната - и в петък, 16 февруари, акостира директно в BLING CLUB! Познатият още като Човека-Албум пристига в града под тепетата, за да Ви покаже..

Коментари
Подреди по
0
feq
преди 2 години
Tezi za GOOL-a VODA. Izvrateno i gnusno..... Ujasssss!!!! Kakvo stana s izkustvoto I poslanieto???