ONE SHOT: THE CHALLENGE: Предизвикателството на Facing The Sun & Tiger Energy Drink към всички MC-та

1233
29 Април 2017, 12:28
Гената от So Called Crew измайстори този инструментал, съставен от два бийта с различно темпо, а Feel му даде подобаващ старт. Сега е твой ред - свали инструментала, включи се след Feel и покажи какво можеш ... и на двата бийта. Можеш ли да развиеш темата, която започна Feel или да я довършиш или да я запратиш на съвсем друго място?
 
 
Запиши лириките върху инструментала и изпрати файла в mp3 на info@facingthesun.eu. FTS ще качат записите на едно място, така че всички да могат да ги слушат, коментират и оценят.
 
 
Имаш точно 4 седмици да го направиш. След това следва сбирка на FTS заедно с Feel, Гената и Тайгър и ще изберат 3-мата най-добри, които ще спечелят участие с по един verse в първия специален епизод на One Shot с не едно, не две, не три, а четири МС-та! History in the making, дет се вика :)
 
 
Накратко: 1. Сваляш инструментала от http://fts.is/thechallenge 2. Записваш твоите лирики след Feel върху целия инструментал 3. Пращаш записа на info@facingthesun.eu най-късно до 22.05.2017 включително 4. Журито избира най-добрите 3-ма, които печелят участие с по един verse в специалния епизод "One Shot: The Challenge"
 
 
Линк към инструментала:
http://fts.is/thechallenge


Свързани новини
Видео 0 1823
One Shot S02E16: Chibook, Big Up!
16 Юли 2016, 10:07
Тигърът на Софииския Рап - Chibook - с точни и кратки мисли ни докарва поредния Оne Shot, както повелява традицията в четвъртък. С типичния стил на Chibook –a той отдава нужното внимание на особеностите на живота в столицата. Улицата не се е променила..
Видео 0 2535
One Shot 19: Toni Zen – 95та
17 Септември 2016, 10:47
Македонецът Тoni Zen винаги ми е бил любимец, a след като гледах и последния One Shot 19, в който той участва, oще повече се издигна в очите ми. Има защо, нали? Сигурен съм, че всеки от вас, който е гледал видеото, се е почувствал по същия начин...

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+