Новини с X, прогнозата с Dim4ou Празников, Dee и Глория Аенска в рекламните паузи!

3462
07 Май 2016, 13:49

Дългоочакваният трак на P.U.R.E the Movement и Dim4ou е факт. „ASS UP” бе пуснат преди няколко минути в мрежата на Facing The Sun.

 

Във видеото, дело на Devil Cinema, Х влиза в ролята на водещ на ТВ новини, Dim4ou (Празников) – водещ на прогнозата за времето, а Dee и голата плеймейтка Глория Аенска уплътняват рекламните паузи между частите от вечерната новинарска емисия.

 

Лейбълът P.U.R. E the Movement от началото на годината до сега потвърди заявката си, че е и ще бъде доста продуктивен през 2016. Освен, че продължават да работят върху свои и чужди проекти, Dee и X ще изкарат и по един албум.

 

От Dim4ou се очаква да пусне песента „Килос“, продуцирана от HRD, както и планира проекти с Honn Kong и Danny Levan. Също готви албум, с около 13 песни, които ще се постарае да изкара всички до една с видео.

 Свързани новини
Интервю 0 2523
Dee: Радостен съм, че се изхранвам изцяло от музиката!
11 Юли 2015, 12:54
До края на годината от лейбъла P.U.R.E. The Movement, чиито създатели са рапърите Dee и Х, ще излязат два албума на изпълнителите, както и техни 4-5 нови парчета, към които ще се заснемат и видеа! Радомир Юнаков, както е истинското име на Dee, отговори..

Коментари
Подреди по
0
Лазо
преди 4 години