Новата трап кралица е тук! Биляна Лазарова стана част от лейбъла на Murda Boyz, до дни представя feat с Bobkata

17774
01 Август 2018, 14:31

Дебютният сингъл на Биляна Лазарова като част от лейбъла „Murda Boyz“ ще бъде промотиран до броени дни. За да се позиционира категорично и със замах на музикалната трап карта, тя ще си партнира с Bobkata.

 

Във видеото Биляна обещава да бъде неустоимо секси, а тежкарският стайлинг на Боби ще допринесе двамата да изглеждат перфектно един до друг.

 

Няма да издаваме в какъв стил ще бъде парчето им, но мнозина ще останат изненадани, тъй като ще видят Bobkata в друга музикална светлина.

 

Преди да стигне до Murda Boyz, изявяващата се и като успешен модел певица Биляна Лазарова има две съвместни песни с Кристо – „Сладко и солено“ и „Стъпвай смело“. В края на миналата година се разписа и със самостоятелния сингъл „Стари/нови“. Пожелаваме й да пожъне още по-големи успехи на музикалната сцена, особено когато зад гърба си ще има подкрепата на най-успешния отбор, който Марсо и Бобката успяха да изградят.


Биляна Лазарова става част и от проекта „Нова Вълна“ и компанията с мениджърска насоченост BLING ENTERTAINMENT, които вече са официални партньори на Murda Boyz!


Свързани новини
Интервю 6 31650
Bobkata: С омраза нищо друго, освен падение, не се постига!
03 Април 2017, 20:00
В квартала му викат Бобо Гиганта, на феновете е познат като рапъра Bobkata, а активните Фейсбук хип-хоп потребители, за които няма скрито–покрито, го знаят от мрежата като Боби Дрога. В това интервю обаче ще говори Божидар, който преди всичко - душа носи!..
Интервю 0 17044
MARSO & BOBKATA: Очаквайте албума ни „Махленска класа“ на 20 април! Такова нещо не е имало досега на сцената!
16 Март 2018, 17:08
Късно снощи Marso и Bobkata вдигнаха BLING CLUB във въздуха и предадоха открит урок по създаване на трап суматохи пред тълпата. Резултатът е – дадоха отговор на най-важния въпрос – защо са сред доминиращите, които „мачкат“ безпощадно всичко живо на родната..

Коментари
Подреди по
-1
Името ми е без значение
преди 2 години
Евала маци, помня че още в училище говереше да станеш каквато искаш. Няма смисъл да обяснявам къде сме учили, за да разберат другите, че се познаваме ти знаеш кой съм, само едно ти казвам жива и здрава

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+