Не занимавайте MadBasta с... глупости

3393
03 Септември 2016, 14:39

Facing The Sun и MadBasta (Ума и Дума) изскачат с епизод 18 от хитовата поредица ONE SHOT. Парчето е озаглаваено „Ни Мъ Занима‘ай“, записано във FAQinMUSIC Studio.

 

Присъщо за Ума и Дума е да не влизат в „общата рамка“, тъй като си имат ВАНТКА!

 


И този път MadBasta не наруши тази тенденция и се довери на таланта и необикновения музикален нюх на своя колега и приятел.

 

Отборният дух в този продукт се проявява през цялото време. Както казахме – музиката и аранжимента се дължат на ВАНТКАта, а Колеца е оставил своя отпечатък върху припева, който пък ни пренесе 21 години назад и ни напомни за... Ol' Dirty Bastard - Shimmy Shimmy Ya.

 


Отделно MadBasta отдава уважение на всичките си У‘и‘Д съотборници, като ги възпява и възхвалява поименно.

 

NZYMO се е „тагнал“ върху парчето със сречовете си.

 

А Fengi, както и целият Ума и Дума колектив, присъстват и в самото видео, заснето от N.K Films, начело с N. Kotich и координатор ПРИМ.

 


Специално участие в клипа взема СЕКТА, който, както се вижда, е ключов персонаж от сюжета на покрива в „Ни Мъ Занима‘ай“.

Приятно гледане, слушане и възприемане! 

КАЛИНА ВАСИЛКОВА

 

 


Свързани новини
Интервю 1 5504
4 години Ума и Дума: 4-ма индивидуалисти, 4-ма музиканти, 4-ма приятели - един добре сработен и сплотен екип!
22 Юли 2016, 13:09
Варна, неделя - 17 юли, 19:00 часа минава. Пред студио FAQ IN MUSIC стоят 3 4 от създателите му – Колеца, Фенги и MadBasta...и уличната котка Радка, която по обясними причини им е по-удобно да наричат Рапка. Предположих, че Вантката е вътре в студиото,..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+