NDOE се бори в 5 категории на годишните награди на BG RADIO 2017! Young BB Young и Silent City също са в кюпа (Подробности)

2010
27 Март 2017, 12:30

Новото NDOE влезе в наградите на BG РАДИО и като за „добре дошъл“ е номиниран в няколко категории!

 

 

Той ще се бори с куп други музикални муцуни за БГ ПЕСЕН със: „Зебра“, „Уж, говорим“ (ft. Alex & Vlady), „Bibi Song” (ft. Young BB Young). Номиниран е и за категория БГ ТЕКСТ, като тук отново участват същите три парчета. Попадна и в редицата за БГ ИЗПЪЛНИТЕЛ, а в БГ ДУО се е наредил с Alex и Vlady. За БГ КЛИП са избрани „Зебра“ и „Bibi Song”.

 

 

Young BB Young са сред номинираните и за БГ ГРУПА.

 

 

Silent City също са в кюпа за БГ ПЕСЕН, БГ ТЕКСТ, БГ ГРУПА и БГ ВИДЕОКЛИП с песента си с Марина Маринова „Филм“.

 

 

Бобо, Криско, СкандаУ, Сладкаристика, Били Хлапето, Хората от гетото, Igrata и др. също ще намерите в online гласуването на BG РАДИО (тук).


Свързани новини
Интервю 2 5757
NDOE! People vs Zebra! Броени дни до новия взрив!
27 Юли 2016, 11:00
Ndoe - легендо - ma frendo! Няма нужда от представяне. Който не го знае - пишем му двойка и неизвинени отсъствия от часовете по хип-хоп история! Без излишни думи - директно ви подпукваме с ексклузивно интервю.... с NDOE! - Ти направи някакво движение..
Видео 0 2005
NDOE извади кадри от личния си архив, за да представи NOVOTO NDOE
16 Март 2017, 15:06
Личен архив от live видеа и такива, разпространени в YouTube през времената от подобни избухвания на живо, намериха мястото си в новия клип към песента на NDOE – „NOVOTO NDOE”. Музиката и аранжиментът са на Douz Beats, обработката на Боро Първи,..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+