NDOE остави високо платената си работа, за да се отдаде отново на музиката

1913
10 Май 2016, 13:41

Днес от 18:30h NDOE (DRS) ще изнесе безплатна лекция в НБУ на тема: „Пари, но не на всяка цена... Или как да следваме мечите си!“.

 

Георги Касабов, както е истинското име на артиста, е един успешен creative director, който оставя високо платената си работа в една от големите рекламни агенции, за да се отдаде на своята най-голяма страст – музиката.

 

Рап изпълнителят има куп награди като creative director, работил е за най-големите брандове, а кампаниите, които е създавал, все са били увенчавани с успех (Виж още).

 

Но!

 

Колкото повече време минавало,  NDOE осъзнавал, че това да си creative director те прави все по-малко creative, и все повече директор – човек с костюм, който трябва да се среща с клиенти, да води преговори и да обсъжда бюджети.

 

И така взел решението да предпочете призванието си, а именно – да бъде артист, музикант, рап изпълнител, творец. Да бъде човек, който е избрал да следва мечтата си... „Защото парите са важни, но не на всяка цена“.

 Коментари
Подреди по
0
Александър
преди 4 години
Лекцията беше много хубава, а времето твърде недостатъчно да се разкажат толкова много години. Благодаря все пак за поканата и успех с новата схема :)

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+