NDOE извади кадри от личния си архив, за да представи NOVOTO NDOE

1978
16 Март 2017, 15:06

Личен архив от live видеа и такива, разпространени в YouTube през времената от подобни избухвания на живо, намериха мястото си в новия клип към песента на NDOE – „NOVOTO NDOE”.

 

 

Музиката и аранжиментът са на Douz Beats, обработката на Боро Първи, а парчето е записано в Rap-a-Holic Studio. За да достигне видеото в този му вид до нас, са се погрижили Александра Касабова, Кристиян Кръстев и самият Ndoe.

 

 

Рапърът за пореден път заяви чрез осъвремененото си творчество, че може да бъде навсякъде, но в никакъв случай не го чакайте на старата гара, защото там през вас влакът минава.

Свързани новини
Рапърски Истории 1 1876
NDOE остави високо платената си работа, за да се отдаде отново на музиката
10 Май 2016, 13:41
Днес от 18:30h NDOE DRS ще изнесе безплатна лекция в НБУ на тема: bdquo;Пари, но не на всяка цена... Или как да следваме мечите си!ldquo;. Георги Касабов, както е истинското име на артиста, е един успешен creative director, който оставя високо платената..
Интервю 2 5724
NDOE! People vs Zebra! Броени дни до новия взрив!
27 Юли 2016, 11:00
Ndoe - легендо - ma frendo! Няма нужда от представяне. Който не го знае - пишем му двойка и неизвинени отсъствия от часовете по хип-хоп история! Без излишни думи - директно ви подпукваме с ексклузивно интервю.... с NDOE! - Ти направи някакво движение..

Коментари
Подреди по