NDOE: Албумът ми „Хиляди белези“ идва и превърта играта!

15721
25 Февруари 2018, 18:14

Миналата вечер NDOE бе на гости в дома на хип-хопа в Пловдив – BLING CLUB. Непосредствено преди легендарното парти с DJ Doncho, той даде ексклузивно интервю за HiphopArena.bg. Разкри мистерията около кукличките NDOE, които показва във Фейсбук няколко поредни дни в клипчета, издаде ни детайли около албума „Хиляди белези“, който подготвя и по който работи предимно с muhaill, и в който влизат също Artimox и Boyata. Поговорихме и за минали и бъдещи колаборации. Намесихме и темата за разочарованията и несходствата. И ето какво се получи:

 

 

- От няколко дни публикуваш клипчета с фигурки, които всъщност представляват мънички NDOE-вци, като към видеата слагаш хаштаг „хиляди белези“. Каква ще бъде тяхната функция?

 

 

- Излизат с албума. Ще бъдат супер limited edition – малки цветни куклички NDOE - само за най-големите маниаци. Те ще бъдат в отделна кутия и ще представляват merch към албума. Kолаборация са с PXRN, много голям артист. Решихме, че ще е готино, тъй като аз не всеки ден издавам албуми… Трябва да се запомни, хаха.

 

 

- През 2017-а беше очаквано продуктивен период за теб след сериозните заявки през 2016-а. Каква е равносметката ти, доволен ли си от себе си?

 

 

- Доволен съм. Направих доста песни с много хора. Сега продължавам право напред.

 

 

- Носи се слух и ти всъщност го потвърди чрез отговора на първия въпрос - че действаш по албум и дори е готов. Разкажи ни повече?

 

 

 - Да - „Хиляди белези“Той ще включва 14-15 песни, всички са самостоятелни – само Ndoe. Няма да има фийтове. Ще е един личен албум с чисто нова музика. Смятам, че моментът е дошъл и е подходящ. Имам какво да кажа, искам да го кажа и ще го кажа.

 


 

- Как се стигна до проектите с FYRE и SAVA? С какво те впечатлиха?

 

 

- FYRE-а ме кефи. Много ме кефи като артист – готин е, лиричен е, нов, млад, съвременен. Той всъщност се свърза с мен. С неговия бийтмейкър бяха си измислили вече как да е трака, къде да пея. Видяхме се, харесахме се и го направихме. Според мен стана много красиво парче. Със SAVA пък правихме партита Best Kept Secret и решихме да подсилим идеята. Що да не направим парче? Те си го имат и като традиция, когато правят по-голямо парти – имат и с Bobkata, с Marso, и с други артисти. Стана готино, видеото също ме кефи.

 


 

- Ще има ли изненадващи колаборации? Издай някой, с който планирате съвместен проект?

 

 

- Говорили сме си с много хора за feat-ове. С Dim4ou сме говорили за feat, той даже ми прати бийт. С V:rgo също имаме идея – той даже си е написал куплета, чака ме мен. С Andyto от Варна имаме парче, което е почти готово върху бийт на Vitamin TZE и HRD. Имам и едно много здраво с Екса.

 

 

- Клубовете и феновете възприеха ли NDOE и „новият“ му стил – не че все още е нов, ами просто използвам тази дума, за да го разгранича от някогашния?

 

 

- Мисля, че го приемат много добре и супер много се кефят и усещат, че това наистина е правилната посока за мен. А този, който не усеща, не е с мен.

 

 

- В момента само с музика ли се занимаваш?

 

 

- Като цяло – да. Имаме и едно рекламно студио, в което работим няколко човека. Бутаме си го и него.

 

 

- Спекулира се и по друга тема – Боро Първи. С него и DJ George направихте супер успешна колаборация, но се говори, че след нея с варненеца сте се скарали. Феновете изтъкнаха предположения, че песента му „Скивай се“ е пусната с цел да те DISS-не? Вярно ли е?

 

 

- Няма как да знам дали е diss към мен. Ако е така – ще е супер смешно. Иначе не сме се карали с никого, просто се разминаваме като начин на работа, като очаквания, като манталитет. Аз не съм роден точно за товa.

 

 

- С Young Bb Young също се носи слух, че сте прекъснали отношения… ?

 

 

- Да, прекъснал съм и с тях. Оказва се, че гледаме в различни посоки и искаме да правим нещата по съвсем различен начин. Техният не работеше за мен.

 

 

- Ако искаш нещо да добавиш и да отправиш пожелания на феновете?

 

 

- Подкрепяйте хората, които правят неща. Албумът „Хиляди белези“ ще е албумът на 2018. Купете си го.

 

 

Въпроси: Калина Василкова @ HiphopArena.bg
Интервюто проведе: Никола Пайтаков @ BLING CLUB

Свързани новини
Интервю 2 5724
NDOE! People vs Zebra! Броени дни до новия взрив!
27 Юли 2016, 11:00
Ndoe - легендо - ma frendo! Няма нужда от представяне. Който не го знае - пишем му двойка и неизвинени отсъствия от часовете по хип-хоп история! Без излишни думи - директно ви подпукваме с ексклузивно интервю.... с NDOE! - Ти направи някакво движение..
Любопитно 0 3005
DJ DONCHO & NDOE забиват в петък вечер в BLING CLUB
19 Февруари 2018, 16:56
Този петък 23 февруари Ви чака поредна легендарна парти нощ в BLING, като този път главни действащи лица ще бъдат с DJ Doncho amp; Ndoe! Вечерта обещава да бъде 10 от 10, като е абсолютно възможно от време на време да засечете и няколко зебри,..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+