Над 13 продукции! Кристо е българският рапър, участвал в най-много холивудски филми (Папарашки снимки)

3536
17 Август 2016, 14:02

На 7 февруари се състоя премиерата на Jarhead 3: The Siege, в чийто звезден каст се включиха няколко българи, сред които бе и рапърът Кристо.

 

Всъщност това съвсем не е първата чуждестранна продукция, в която Христо Балабанов, както е истинското име на изпълнителя, участва.

 

В IMDb българинът е представен не като певец, както ни си го знаем, а като актьор. В това амплоа се популяризира чрез филмите „Company of Heroes” (2013), „True Bloodthirst” (2012), „Deadly Descent” (2013).

 

За 2016-а година добавя към своята филмография и „Jarhead 3: The Siege”.

 

В началото на месец октомври, миналата година, Кристо споделя пред „24 часа“, че всъщност броят на кино продукциите, в които се е включил, е 13, но само в малка част от тях влиза в по-главни роли.

 

И досущ като холивудските величия, Христо Балабанов бе уловен от родните папараци да крачи из софийските улици.

Дебнещите го с фотоапарати журналисти разказват, че рапърът не спрял да прави намусени гримаси, докато вървял и разговарял чрез хендсфрий по мобилния си телефон.

 

Той пръхтеше нервно, хващаше се за главата, или се зъбеше на това, което чува. Като от разсеяност за малко не се блъсна и в стълб на улицата“, пишат от в-к „България Днес“.

 
Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+