На сцената й липсва класа, тук съм да допринеса

3220
04 Октомври 2016, 18:43

Ето, че завърши и супер успешният  втори  „One shot ” сезон на  „Facing the Sun”.Secta закрива с „прочувствена ода” за българският хип-хоп  или  както самият той се изразява: „На сцената й липсва класа, тук съм да допринеса”.

 

И така „допринесе”, че дори и  тези, с  които не се  долюбват, му отдадоха чест за уменията. На свой ред той дори успява да се  „извини” за предни diss-ове.

 

В парчето  Secta-та споделя, че е станал известен без да иска, според мен, и не по негова воля може би ще стане и комерсиален със своето „ъндър” звучене – бъдещето ще покаже. Класата е неоспорима.

 

Shadow Lab. плътно зад гърба му - в лицето на N.Kotich и компания,  които участват и в музиката, и в постпродукцията, и в режисурата.

 

На кратко казано, във видеото  нагледно се обяснява биохимията на Бг рапа и до какви отклонения води.

 

Наистина  много добър завършек на един много добър сезон, като цяло, за Бг Рапа. И в двата сезона с по един изстрел MC-тата успяха да разгърнат потенциала си.

 

Трябва да отбелижим, че присъстваха по – малко ветерани в сравнение с новото поколение - т.е. това е и  бъдещето и на родния хип – хоп.

 

Благодарности и на македонските ни приятели, които също са сила. Безспорно всички се представиха на ниво. Нека отдадем нужното внимание и на Rikk и на Котака, както и на техните екипи. Те  режисираха видеата също на отлично ниво  и тук е и другата истина - просто няма „слабо”.

 

Нека с кеф отново изгледаме епизод #20 и после и другите и да се радваме, че толкова качествена продукция излезе и да пожелаем сезоните да си станат редовни. Уважение за всички. One Love.АПОСТОЛ ЧАКЪРОВ

Коментари
Подреди по
-3
Corrupt messege
преди 3 години
Интерсно ми е тоя охлюв Бобо кво прави там. Той освен за статист за нищо друго не пасва в тоя стил музика :))))))

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+