Milioni отново в атака с нов хит

3725
02 Март 2018, 20:58

Носителят на първата награда за ъндърграунд в България отново затвърждава позицията си на един от най-големите на родната ни хип-хоп сцена.

 

След десетките хитове с милиони гледания в youtube, сред които са „Нека дава“, „Кучето от квартала“, „Втората арабка“ и още много други легендарни тракове, идва „Като в Хирошима“.Парчето е абсолютно отражение на живота в крайните квартали и същевременно звучи доста клубно. Носи се слух, че рапърът не пропуска да изпее новия си хит на всяко свое участие, тъй като песента имала поразяващ ефект и няколко секунди след започването й, в клубът наставала истинска еуфория.Парчето е записано в „Studio Buster“ по музика на „JS“ и е част от „MIXTAPE” на „22 recordings“.

 

Освен, че от дълги години вече Милиони работи и е почетен член на „Kartela Records“, напоследък се забелязва сериозна подкрепа към него и от тазгодишния носител на наградата за DJ на България - Dj George и Born2HipHop, които от своя страна се грижат за публичните изяви на изпълнителя.Общо взето хип-хоп легендата Милиони добре се е обградил с професионалисти, което ясно си личи и в проектите му. Успех и още много хитове за напред!
Свързани новини
Любопитно 3 12305
MILIONI и MARSO с втори съвместен проект
30 Април 2017, 15:17
След успешната колаборация с Murda Boyz - Marso и Bobkata - „Кучето от квартала“, чиито гледания надминаха 2 500 000 в YouTube, MILIONI записа втори подобен feat. Този път участие ще вземе само Marso. Името на парчето ще остане изненада до деня..

Коментари
Подреди по