MILIONI и MARSO с втори съвместен проект

12274
30 Април 2017, 15:17

След успешната колаборация с Murda Boyz - Marso и Bobkata - „Кучето от квартала“, чиито гледания надминаха 2 500 000 в YouTube, MILIONI записа втори подобен feat.

 


 

Този път участие ще вземе само Marso. Името на парчето ще остане изненада до деня на излизането му, а клипът към него вече е заснет. Видео продукцията е дело на FLAMANT DIGITAL, а зад камерата стои Деян Панайотов (Dideishan Corporation).
 
 
HiphopArena.bg се сдоби с предсрочни кадри от снимачната площадка, които само загатват какво са забъркали Marso и Milioni. Очаквайте гърмежа им скоро...

Свързани новини
Видео 1 16922
Тракът на годината? Рап от улицата и сърцето: MARSO – ВДИГНАТ ГАРД
11 Февруари 2017, 10:59
След ударното парче „ДАВАЙ RIDDIM” на Bobkata & Chibook, което излезе в края на януари, Murda Boyz избухват шумно за втори път в разстояние на един месец. Късно снощи се появи и дългоочакваното парче на Marso - „ВДИГНАТ ГАРД“. 2016-а беше силна..
Видео 0 9324
MARSO & BOBKATA дойдоха с трап корони и „ДИЕГО МАРАДОНА“
20 Март 2017, 14:04
Murda Boyz, в състав Marso и Bobkata, пак са тук и отблелязват гол в трапа с новата им песен „Diego Maradona“. ATV Productions са заснели видеото към парчето, а инструменталът и обработката на аудиото са на Sava и Alek, познати като BKS. Само..

Коментари
Подреди по
0
Palka
преди 3 години
Kak taka bez Bobkata :v
0
BOOM
преди 3 години
nashiteeeeee shte gurmqtttttttt qkooooooooooooooo.... palci nagore!!!
-1
OtKukiteSmeBegali
преди 3 години
щом murda boyz са замесени, нема слабо

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+