MD Beddah посреща рожден ден с мини турне в Русе и Варна с DJ Unkle Billy & Julydrummer!

1481
22 Януари 2017, 10:36

На 3-ти Февруари в град Русе ще гостуват едни много интересни артисти, които имат откритото намерение да вдигнат клуб „Roots & Culture“ във въздуха, а веднага след това, на следващия ден (4-ти февруари), ще атакуват и клуб „Machete” във Варна!

 
MD Beddah, DJ Unkle Billy и техния барабанист Julydrummer са подготвили един уникален performance от хип-хоп --> MC + DJ + барабанист на живо.

 

Първата спирка от тяхното мини турне ще бъде клуб „Roots & Culture в дунавския град, известен още като „Малката Виена“, за да въвлекат русенци в своето музикално приключение. Това ще се случи на 3 февруари! Интересено съвпадение е, че датата съвпада с рождения ден на MD Beddah!

 

Ще чуете голяма част от творчество на рожденика, както и стари, така и неиздавани до сега парчета, подсилени от DJ и мощни барабани на живо. За да бъде картината още по-пълна и цветна, ще има и видео екран, на който през цялото време ще върви и концептуална визия.

 

От своя страна DJ Unkle Billy и Julydrummer ще подгреят със своя мега як проект Drumset Vision (live Funk set by DJ + Drummer + Vision), с който отнесоха палатките на няколко фестивала през изминалата година.

 

Отборът от смелчаги - MD Beddah, DJ Unkle Billy и Julydrummer няма да избухват само в Русе. 3-членната групировка е набелязала и град Варна. Това ще е втората спирка от двудневния им курс и още на 4-ти февруари ще забият ударно в местния клуб „Machete.

 

Лудницата ще е пълна, така че слагайте рапърските шапки и си набележете до кой град ще скокнете, за да станете част от това пълноценно 100% хип-хоп изживяване!

Свързани новини
Видео 1 5580
Честит 2 юни! MD Beddah с авторско стихотворение за Ботев, израпирано върху бийтбокс от Kaskata!
02 Юни 2016, 19:16
В деня на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България MD Beddah и Kaskata решиха да поздравят всички патриоти, фенове на българския рап и на първо място – ЧОВЕЦИ, с авторско стихотворение от врачанското чедо под музикалния съпровод..
Интервю 1 12621
MD Beddah: Трудностите раждат хора – будни, умни, смели, а животът в охолство често ражда мекотели!
14 Юни 2016, 09:57
MD Beddah, 2016 - 20 години по-късно, след като е написал първата си рима и 14 години по-късно, след като е осъществил първия си запис в студио... Днес хип-хоп артистът с охота говори за положителните вътрешни трансформации, които е претърпял през..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+