MD Beddah, DJ Skill и Bboy Zak The Thrilla са гостите в първия епизод на FUNKДЪРГРАУНД

4276
10 Май 2017, 18:43
Трима ярки представители на българската хип-хоп култура съединяват с присъствието си три от елементите й на едно място - в студото на най-новото предаване „Funkдърграунд“.
 
MD Beddah, DJ Skill и Bboy Zak The Thrilla ще бъдат гости на неговите автори и водещи DJ Bosskar Wild и Bboy Mochacho в първия епизод от продукцията , който ще се излъчи на честотите на радио „Бинар“ на 13 май от 20:00 часа.
 
Очаква ви интервю с трите хип-хоп личности, а в края на „Funkдърграунд“ Skill ще ви погали слуха със своя 30-минутен сет.
 
Ако поради някакви причини, извинителни разбира се, пропуснете живото предаване, няма да е фатално, тъй като много скоро то ще ви чака на видеозапис в binar.bg/shows/funkderground/.
 
Все още не сме ви представили кои са водещите DJ Bosskar Wild и Bboy Mochacho и тук е мястото да научите малко повече за тях:
 

Стефан „DJ Stefunk a.k.a. Bosskar Wild” Игрибозов
 Роден 1986 г. във Враца, Стефан израства с класически джаз, рок и рок енд рол покрай баща си – Константин Игрибозов - алт саксофонист. Силното пристрастяване към музиката идва още в края на началното училище, когато чува за пръв път двата най-знакови албума в живота си, а именно: Experience (The Prodigy) и Sehnsucht (Rammstein). Комбинацията е определяща за него и бъдещето му, защото чрез парчетата в тях, той отключва и изразява емоциите и чувствата в себе си, причинени и подтиснати от поредица събития.
Доказателства за това днес са сетовете му, в които той комбинира много различни стилове, съдържащи лавини от емоции и променливи настроения. 
Най-вероятно съм се родил пристрастен към музиката, защото това чувство го имам от както се помня
Първи стъпки в миксирането прави в основното училище, когато майка му подарява двукасетъчен касетофон, в който той вижда възможността да смеси две парчетa така, че да звучат като едно. Пленен светкавично от хармонията, Стефан постоянно изпитва нуждата да я слуша все по-силно и по-силно. Воден от желанието за много децибели и възпиран от финансови проблеми, той започва сам да конструира озвучение. След около година и няколко успешни проекта, не остава незабелязан и започва да сглобява озвучение за други хора, инвестирайки спечеленото в нова техника. Малко след това се сдобива и с първия си компютър. С него идва и запознанството с първият музикален софтуер „Fruity Loops”
Когато за пръв път инсталирах Фрути Лупс и видях какво може да се прави с музикален софтуер, толкова бях обсебен, че в продължение на много, ама много време, излизах от вкъщи само до магазина хаха
Тогава се ражда псевдонимът „Bosskar Wild”, съвкупност от минало, настояще и бъдеще.
Така през годините той преминава през различни музикални периоди, водени от съпътстващите го емоции от Вивалди и Бетовен до Димо Боргир и Пънджент Стенч, като постоянно се стреми към усъвършенстване, воден от вечна самокритика.
Днес, след много клубни участия, партита, фестивали и радио шоута, той е отдаден на своята единствена страст – музиката. Изразява себе си в двучасово радио шоу всяка седмица на честотите на лондонското Soundwave Radio и следва неотлъчно девиза си: „Живот без музика е като сватба без младоженци”.
 
 
 
Мартин Мутафи a.k.a Bboy Mochacho
 

 
 
Мартин, роден в Йемен и израснал във Враца, започва да се занимава с брейкденс през 1999г.
През 2003 година той става един от основателите на брейк формацията MONSTRIBE, която за последните 15 години е водеща и успешна не само в България, но и на Балканите.
Мартин е главен организаор на хип-хоп фестивала Rockalution Breakdance, който се провежда от почти 10 години. Има богат опит като водещ и съдия както в България, така и в Европа.
Зад гърба си има над 150 спечелени състезания, а през 2008 г. става Балкански шампион и представлява България на световното по брейденс в Швейцария.
 
Свързани новини
Любопитно 1 2628
Стартира FUNKDERGROUND - предаване, посветено изцяло на фънк, хип-хоп и ъндърграунд културата!
24 Април 2017, 17:12
По-скоро отколкото очаквате ще ви налази Funkderground - радио предаване с live stream, посветено изцяло на фънк хип-хоп и ъндърграунд културата в България и по света. Обхваща минало, настояще и бъдеще и цели да инспирира, информира и дискутира всичко..
Видео 0 3800
Промо епизод на FUNKДЪРГРАУНД: Гости - Bboy Fuego и Bboy Swipy
02 Май 2017, 16:24
Първите гости на водещите – DJ Bosskar Wild & Bboy Mochacho - в най-новото предаване, посветено на фънка, хип-хоп и ъндърграунд културата „Funkдърграунд“, са Bboy Fuego Monstribe & MZK и Bboy Swipy. Очаква ви разговор за творчеството и инспирациите,..

Коментари
Подреди по
0
Сайфър
преди 3 години
0
вандал
преди 3 години
Браво бе пичове! Успех!!

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+